Partnerinfo

[Partnerinfo] 3 redenen om OneNote te gebruiken

Leer waarom je OneNote moet gebruiken.

 
Ik beken: ik kan niet meer zonder OneNote! Vroeger bewaarde ik verslagen en to do’s in mijn papieren notitieboekje. Links naar interessante websites bewaarde ik  in mijn internetbrowser bij ‘favorieten’. Ik merkte dat ik veel tijd verloor om informatie terug te vinden. Tot een collega mij 2 jaar geleden tijdens een vergadering liet kennismaken met OneNote.
 

“Ik beken: ik kan niet meer zonder OneNote!”
 
OneNote staat synoniem voor digitale blocnote dat toegankelijk is op veel devices (smartphone, computer, tablet). Hierin kan je tekst (verslagen), afbeeldingen, filmpjes en nog veel meer opslaan en deze ook delen met collega’s en er samen op werken. En wat nog beter is, het is een gratis tool.
 

Waarom zou je OneNote gebruiken?

 

  1. Verslagen van vergaderingen

Uiteraard staat deze met stip op nummer 1. Zowel de notities van de interne als externe meetings registreer ik hier. Ook enkele verslagen zijn gedeeld met collega’s. Het voordeel is hier dat ik er onmiddellijk een actielijst met to do’s kan aan koppelen die ik dan ook nog eens kan afvinken eens ze afgewerkt zijn.
 

  1. Agendapunten voor overleggen

Het 2-wekelijks overleg met mijn leidinggevende nam vroeger toch wat tijd in beslag om het voor te bereiden. Nu kan ik mijn agendapunten onmiddellijk aanvullen. Bovendien heb ik dit notitieblok ook gedeeld met mijn leidinggevende zodat we beiden onze vragen hier kunnen neerpennen.
 

  1. Linken naar werkdocumenten

Waar staat dat bestand weer op de server?” Het is een veelgestelde vraag in bedrijven. Gedaan met de server eindeloos afspeuren naar Excel sheets of Word documenten. Ik open mijn One Note en kan van daaruit doorklikken naar het juiste document.
 
Nieuwsgierig naar OneNote? Tijdens de ‘Digital Tools Experience Day’ kan je een sessie OneNote bijwonen: opleidingen.wolterskluwer.be/ditexnb
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zie jij heil in de toekomst van VR?

  • Nee (55%, 127 Votes)
  • Ja (21%, 49 Votes)
  • Ja, ik heb ook een VR-bril (10%, 22 Votes)
  • Ja, ik wil een VR-bril kopen (8%, 18 Votes)
  • Nee, ik heb wel een VR-bril (6%, 13 Votes)

Aantal stemmen: 229

Laden ... Laden ...
Tenways CGO600 verkrijgbaar aan de laagste prijs ooit

Tenways CGO600 verkrijgbaar aan de laagste prijs ooit

Bekijk beschikbaarheid

Business