Partnerinfo

Krijg 54% korting op UPDF Editor en ontvang aJoysoft Password Remover gratis

UPDF
UPDF is een van de beste Adobe Acrobat alternatieven, omdat het alle functies voor het manipuleren van PDF's biedt op een gebruiksvriendelijk platform en tegen een betaalbare prijs.

UPDF is een cross-platform PDF-editor die probleemloos werkt op Mac, Windows, Android en iOS-apparaten. Met UPDF kan je draagbare documentbestanden bewerken door teksten te bewerken, annoteren, ondertekenen, coderen, samenvoegen, splitsen, comprimeren en organiseren. Dit programma heeft ook een OCR-functie voor het scannen en omzetten van PDF’s in doorzoekbare en bewerkbare teksten. Samengevat is UPDF een van de beste Adobe Acrobat alternatieven, omdat het alle functies voor het manipuleren van PDF’s biedt op een gebruiksvriendelijk platform en tegen een betaalbare prijs.

Bespaar met de aprilactie van UPDF en krijg gratis cadeaus

April is hier, en zoals gewoonlijk heeft UPDF weer een tas vol goodies voor jou. De Aprilactie komt met een enorme korting van 54% voor alle nieuwe abonnees. Het jaarabonnement kost nu slechts €29,99 (origineel: €49,99) en de levenslange licentie kost slechts €45,99 (origineel: €99,99). Daarnaast krijg je ook een cadeaupakket van aJoysoft Password Remover en 10GB cloudopslag gratis.

Waarom kiezen voor UPDF?

Na aankoop van de licentie krijg je toegang tot alle voordelen die UPDF te bieden heeft, we lijsten er hieronder enkele op:

1. Gebruiksvriendelijke PDF-editor om PDF-bestanden met gemak te bewerken en synchroniseren

We weten allemaal dat de perfecte PDF-editor eenvoudig moet zijn, zonder aan functionaliteit in te boeten. Met UPDF heb je geen vakkennis nodig om teksten en afbeeldingen te bewerken, kop- en voetteksten toe te voegen en watermerken aan te brengen. Je kan ook de achtergrond van de PDF bewerken en externe links toevoegen voordat je het bestand naar UPDF Cloud synchroniseert. Al deze functies zijn gebundeld in een eenvoudig te navigeren gebruikersinterface.

2. Ultrasnelle PDF-converter

Wil je een PDF-bestand converteren naar een ander formaat? Gebruik dan UPDF om PDF-bestanden te converteren naar 10+ formaten. Het ondersteunt het converteren naar Word, PPT, XLS, CSV, XML, RTF, TXT en HTML. Hiernaast kan UPDF ook PDF coderen naar afbeeldingsformaten zoals JPG, PNG, GIF, TIFF en BMP. Bovendien kan je PDF ook converteren naar PDF/A, de nieuwste versie PDF dat archivering van informatie ondersteunt.

3. AI-gestuurde OCR om gescande bestanden om te zetten in bewerkbare PDF’s

UPDF bevat een geavanceerde OCR-functie (optische tekenherkenning) voor het scannen en converteren van PDF’s naar leesbare, doorzoekbare en bewerkbare teksten. Het gebruikt geavanceerde AI-technologie om PDF-formulieren, kwitanties en foto-overlays te scannen alvorens deze statische PDF-materialen bewerkbaar te maken. Je kunt PDF’s scannen in meer dan 38 talen, waaronder Engels, Spaans, Italiaans, Duits en Frans. Bovendien kan je PDF-bestanden in batch OCR-en en kiezen uit drie verschillende OCR-modi voor de beste resultaten.

4. Veelzijdige PDF-annotator

Het annoteren van PDF’s is een van de belangrijkste functies van UPDF. Hiermee kan je opmerkingen, tekstmarkeringen en stempels toevoegen met slechts één klik op de knop. UPDF ondersteunt ook het toevoegen van stickers, tekeningen en vormen. Als het PDF-bestand ook ongewenste aantekeningen bevat, kan je die met UPDF snel wissen. Bovendien kunnen gebruikers de commentaarlijst op hun PDF-bestanden beheren, zodat ze snel genoeg een specifiek PDF-commentaar kunnen vinden.

5. Productieve PDF organisator

Met UPDF kan je PDF-bestanden organiseren, zodat je gemakkelijk PDF-pagina’s en de hele workflow kunt beheren. Het stelt je in staat om lege PDF-pagina’s of een PDF-pagina uit een vreemd PDF-bestand in te voegen. Met UPDF kan je ook met één klik PDF-pagina’s uitpakken, splitsen, roteren en verwijderen. Bovendien kan je door de PDF-pagina’s bladeren met behulp van vooraf ingestelde modi zoals oneven, even, staand, liggend en alle pagina’s.

6. Breng je digitale werk naar een hoger niveau

Je dagelijkse PDF-functies vereisen meer dan de bovengenoemde functies, en UPDF weet dat. Met dit programma kunt jij je kostbare PDF-bestanden beschermen door ze digitaal te ondertekenen en met wachtwoorden te versleutelen. Bovendien herkent UPDF automatisch invulbare PDF-formuliervelden om ze vervolgens te markeren voor een duidelijk onderscheid. Als je je zorgen maakt over de bestandsgrootte, biedt dit programma ook een compressiefunctie om de PDF-bestanden verliesvrij te verkleinen. En als alles klaar is, kan je het PDF-bestand of de link direct op UPDF delen.

De verschillen tussen Adobe Acrobat en UPDF


Prijzen, systemen en Functies
Adobe Acrobat Standard DC
Adobe Acrobat Pro DC
UPDF
Prijzen
Prijs
$155.88/jaar
$239.88/jaar
$39.99/jaar $59.99/levenslang
Systemen
Werkt op systemen
Windows
Windows, Mac, iOS, and Android
Windows, Mac, iOS, and Android
PDF Lezen
PDF openen, bekijken en lezen
PDF als diavoorstelling bekijken
PDF annoteren
Markeren/doorstrepen/onderstrepen/Tekstcommentaar/Tekstvak/Tekstuitdrukking/Sticky Notitie
Stickers
PDF bewerken
Bewerk tekst, afbeeldingen en links
Rijke tekst toevoegen door slepen en neerzetten
PDF converteren
PDF omzetten naar Word, Excel, PPT, tekst, RTF, HTML, XML en afbeeldingen (PNG, JPEG, TIFF)
PDF omzetten naar CSV, BMP, GIF
OCR
PDF omzetten naar Word, Excel, PPT, tekst, RTF, HTML, XML en afbeeldingen (PNG, JPEG, TIFF)
Andere functies
PDF maken
PDF comprimeren
PDF beschermen
Formulieren invullen
Bestanden combineren tot één PDF

Speciale aanbieding voor jou: Een exclusieve 54% korting + gratis aJoysoft Password Remover Giveaway

Bent je klaar om in april UPDF te gebruiken als jouw PDF-beheersoftware? Dat zou je moeten zijn! Het programma bevat alle functies die je nodig hebt om naadloos in je digitale PDF-workflow te integreren. De oorspronkelijke prijs voor UPDF maandelijkse en jaarlijkse abonnementen is respectievelijk €49,99/jaar en €99,99/permanent. Maar met de nieuwe korting betaal je slechts €29,99 voor het jaarabonnement en €45,99 voor de eeuwigdurende licentie. Dat is niet alles; de deal komt met een cadeaupakket van eenJoysoft PDF-wachtwoordverwijderaar en 10GB gratis cloudopslag.Je hebt geen voorafgaande kennis van PDF-bewerking nodig om UPDF te gaan gebruiken. Dus, laat het 54% april pakket niet aan je voorbij gaan. Het is een kans voor het leven! Ontvang nu de korting en de gratis geschenken!

Vraag 1: Als ik de levenslange licentie koop, op hoeveel apparaten kan ik die dan installeren? Is er een limiet?
Een enkele UPDF-licentie kan op maximaal vier apparaten worden gebruikt. U kunt het gelijktijdig gebruiken op 2 desktops (1 Windows+1 Mac, of 2 Windows of 2 Macs) en 2 mobiele apparaten (1iOS+1Android, of 2 iOS, of 2 Android). U kunt de licentie blijven gebruiken nadat u uw apparaat hebt vervangen en de app opnieuw hebt geïnstalleerd.


Vraag 2: Kan ik na aankoop van de licentie geld terugkrijgen als ik niet tevreden ben met het product?
Absoluut! UPDF biedt een 30 dagen geld-terug garantie om geld terug te vragen als je niet tevreden bent met het programma. We betwijfelen echter ten zeerste dat je ontevreden zult zijn!

advertorialbusinessdigitaal opruimenDocumentenpartnerinfopdfsoftwaretipsupdf

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen