Partnerinfo

ADO Air 28: de beste allround ‘Urban e-bike’ van ADO wordt gelanceerd op Indiegogo

Ado Air 28
© ADO
ADO Air 28 - 'Sheer riding pleasure' met ADO's eigen G-Drive 5.0, trapkrachtsensor en riemaandrijving.

ADO E-bike kondigt met trots de aanstaande lancering aan van de ADO Air 28, hun nieuwste innovatie: een stijlvolle elektrische doorstap fiets die binnenkort beschikbaar zal zijn op Indiegogo. Met een sterk verlangen om ultiem rijplezier te bieden, streeft ADO E-bike ernaar om een ware revolutie teweeg te brengen in het huidige woon-werkverkeer.

De ADO Air 28 heeft als kern de baanbrekende ADO G-Drive 5.0, die zorgvuldig is ontwikkeld en geoptimaliseerd door ADO Laboratory. Deze technologie zorgt voor een krachtige en soepele rijervaring met directe trapkrachtondersteuning en een onderhoudsvrije riemaandrijving die tot maar liefst 30.000 km meegaat. Onderworpen aan strenge tests en evaluaties in de door SGS gecertificeerde eigen QTL Lab, garandeert ADO dat elke Air 28 van hoge kwaliteit is.

De ADO Air 28 is ontworpen met het oog op gemak en comfort. Het doorstapframe maakt het voor fietsers eenvoudig om op en af te stappen en is daardoor geschikt voor iedereen. Met zijn stijlvolle en praktische ontwerp biedt de ADO Air 28 een plezierige rijervaring, of het nu gaat om dagelijks woon-werkverkeer of ontspannende ritten.

Uitgerust met een uitneembare accu van Samsung, biedt de ADO Air 28 een groot bereik tot 100 km op één enkele lading. De accu is geïntegreerd in de zadelpen. Zodoende is opladen een koud kunstje. Hij kan bovendien met behulp van een slot veilig vastgezet worden.

Daarnaast is de ADO Air 28 uitgerust met geavanceerde functies die de veiligheid en controle van de fietser prioriteit geven. De hydraulische schijfremmen bieden betrouwbare en responsieve remprestaties, terwijl de verstelbare geveerde voorvork de demping van de schokbrekers aanpast zodat elke rit soepeler en comfortabel verloopt.

Voor technisch onderlegde rijders integreert de ADO Air 28 een geavanceerde Smart APP, die slimme navigatie en nauwkeurige berekeningsfunctionaliteit biedt voor een gemakkelijkere en aangenamere rit. Het 3,5-inch IPS-kleurenscherm met een kijkhoek van 360 graden, oleofobe coating en waterdicht ontwerp zorgt voor duidelijk zicht onder alle omstandigheden. Bovendien kan de helderheid van het voorlicht worden aangepast aan de zichtbare omstandigheden.

De veiligheid wordt verder verbeterd met een slimme mechanische bel, waarmee de fietser ongezien een Airtag/smarttag en altijd op de hoogte is waar de ADO Air 28 zich bevindt. De 28-inch banden zijn extra verstevigd met een kevlar laag die 1,5 mm dik is. De kans op een lekke band ligt hierdoor beduidend lager.

De crowdfundingcampagne voor de ADO Air 28 zal beschikbaar zijn op Indiegogo vanaf 15 augustus. ‘Early Birds’ kunnen profiteren van een korting van 41% op de Retailprijs. Voor meer informatie over de ADO Air 28 en zijn functies, bezoek alstublieft de campagnepagina op Indiegogo via https://igg.me/at/ado-air-28 om te profiteren van dit tijdelijke aanbod en de ‘Sheer riding pleasure’ van de ADO Air 28 te beleven.

Kom in contact met de ADO-community, neem deel aan discussies en ontvang de laatste updates over de ADO Air 28 door lid te worden van de ADO IGG Facebook Group.

Over ADO E-bike

ADO E-bike is een toonaangevende innovator in de elektrische fiets industrie, die zich toelegt op het bieden van hoogwaardige en geavanceerde oplossingen voor stedelijk woon-werkverkeer. Met een sterke focus op prestaties, betrouwbaarheid en duurzaamheid streeft ADO Electric Bikes ernaar stedelijk vervoer te herdefiniëren en rijders een fantastische rijervaring te bieden.


Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business