Partnerinfo

Upway: Duurzaam Fietsplezier met E-bikes

Upway e-bikes
© Upway
Ontdek Upway: de online marktplaats voor e-bikes. Groen alternatief voor auto, budgetvriendelijk!

De populariteit van de e-bike in het huidige straatbeeld is onmiskenbaar. De fiets biedt niet alleen een groen alternatief voor de auto, maar is ook handig om lange afstanden af te leggen zonder te zweten. Upway, een online marktplaats, maakt ons extra blij omdat je hier een betaalbare refurbished e-bike kunt vinden.

Over Upway

In 2021 hebben Toussaint Wattinne en Stéphane Ficaja Upway opgericht. Deze Franse start-up heeft als doel om e-bikes te kopen, te refurbishen en door te verkopen. Hiermee pakken ze de hoge prijzen van elektrische fietsen aan. Upway is momenteel de enige marktplaats in België waar je e-bikes kunt vinden die tot wel 60% goedkoper zijn dan nieuwe modellen. Dit komt doordat Upway alle fietsen grondig refurbished voordat ze opnieuw worden aangeboden voor hergebruik. Een aantrekkelijke optie dus om een e-bike aan te schaffen.

Duurzame elektrische fietsen

Upway streeft ernaar om elektrisch fietsen voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. Binnen enkele dagen wordt jouw refurbished fiets bij jou thuis bezorgd, met een garantieperiode van een jaar. Naast het verminderen van CO2-uitstoot gelooft Upway ook in het bieden van een fantastische fietservaring; snel, comfortabel en moeiteloos.

Op het platform vind je al een hoogwaardige refurbished fiets voor minder dan duizend euro. Je kunt kiezen uit bekende merken zoals Stromer, Veloci, Gazelle en Cube. Er is een ruime keuze aan verschillende type fietsen, waaronder racefietsen, stadsfietsen, mountainbikes en speed pedelecs.

Betrouwbaarheid

Alle fietsen worden refurbished door ervaren monteurs die 20 inspectiepunten nalopen en indien nodig onderdelen vervangen. Zo ben je verzekerd van een kwalitatieve aankoop. Wacht dus niet langer en bezoek de website van Upway om binnenkort zorgeloos door de straten te cruisen met je nieuwe e-bike.


Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business