Partnerinfo

5 redenen voor het kiezen van een refurbished e-bike

Upway
© Upway
Ontdek de voordelen van het kopen van een refurbished e-bike bij Upway. Zo bespaar je gemiddeld €600 ten opzichte van een nieuwe e-bike, zonder in te leveren op kwaliteit en ervaring.

De wereld van e-bikes is de afgelopen jaren enorm veranderd. Deze prachtige combinatie van traditionele fietsen en moderne technologie biedt een unieke fietservaring. Nieuwe e-bikes kunnen echter een flinke aanslag zijn op je portemonnee. Gelukkig biedt Upway de oplossing: refurbished e-bikes die je dezelfde innovatie en efficiëntie bieden, maar dan voor een veel aantrekkelijkere prijs.

Wat houdt een refurbished e-bike van Upway precies in? Deze fietsen komen van diverse bronnen en ondergaan een strikt proces bij Upway. Ze worden grondig gecontroleerd, gerepareerd, en geüpdatet waar nodig voordat ze opnieuw worden aangeboden. Hierdoor garanderen zij niet alleen kwaliteit en garantie maar dragen we samen ook bij aan een duurzamere wereld.

1. Prijsvoordeel

Bij Upway berekenen we de korting op onze e-bikes op basis van diverse factoren zoals leeftijd van de fiets, gebruikssporen en model. Hierdoor krijg je een bijna nieuwe ervaring tegen een fractie van de oorspronkelijke prijs.

2. Milieubewuste Keuze

Door voor een refurbished e-bike te kiezen, bespaar je niet alleen geld maar ook het milieu. Gemiddeld wordt er per verkochte refurbished e-bike via Upway zoveel CO2 bespaard. Dit komt doordat je een product een tweede leven geeft en bijdraagt aan het verminderen van elektronisch afval. Een keuze die goed is voor zowel je portemonnee als onze planeet.

3. Gegarandeerde kwaliteit en betrouwbaarheid

Elke refurbished e-bike bij Upway gaat door een grondig proces. Ze worden zorgvuldig geïnspecteerd op wel 20 punten, van de accu tot de bel, gerepareerd waar nodig, en vervolgens getest. Zo garanderen we dat ze net zo goed presteren als een gloednieuw exemplaar.

4. Persoonlijke keuzehulp

Het aanbod en de specificaties van e-bikes kunnen overweldigend zijn. Daarom biedt Upway naast een speciale keuzetest ook persoonlijk advies aan. Hiermee vinden we samen de perfecte e-bike die past bij jouw levensstijl en behoeften.

5. Upway’s kwaliteitsbelofte

We staan volledig achter onze producten. Mocht er ooit een probleem zijn met je e-bike, dan kun je rekenen op onze garantie en klantenservice om je snel weer op weg te helpen.Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business