Partnerinfo

MSI’s Prestige 16 Studio is de perfecte vakantiegelddeal

MSI Prestige 16 Studio
© MSI
Nu het vakantiegeld weer wordt bijgestort, strooien retailers ook met vakantiegelddeals. De MSI Prestige 16 Studio (A13VF) is nu tijdelijk 900 euro goedkoper.

De MSI Prestige 16 Studio biedt een uitstekende combinatie van beeldkwaliteit, batterijduur en prestaties, zoals we vorig jaar al concludeerden in onze review. De prijs van de laptop was toen echter wat aan de hoge kant. MSI pakt dit nu aan met de vakantiegelddeals. Met deze deal krijg je namelijk ongekend veel waar voor je geld. Tijdelijk kost de laptop geen 2.299 euro, maar slechts 1.399 euro.

Krachtige hardware voor creatieve projecten

Onder de motorkap beschikt de Prestige 16 Studio over alle benodigde hardware om een project tot een goed einde te brengen. De processor is één van Intels snelste laptopchips van dit moment: de Core i7-13700H. Deze wordt gecombineerd met 16 GB RAM en 1 TB opslag. Natuurlijk mag een krachtige GPU niet ontbreken. MSI koos voor de Geforce RTX 4050 met 6 GB GDDR6-RAM en Nvidia Studio-drivers. Deze Studio-drivers maken de GPU uitermate geschikt voor (zware) creatieve applicaties, die speciaal geoptimaliseerd zijn voor deze drivers.

Ongehinderde creativiteit, waar je ook bent

Dat de laptop krachtige creatieve prestaties levert, staat dus buiten kijf. Tegelijkertijd benadrukt MSI dat de Prestige 16 Studio uitermate geschikt is voor “ononderbroken creativiteit”. Hiervoor beschikt de laptop over een grote batterij die lang meegaat. Bovendien is de laptop slechts 1,69 cm dun, weegt hij zo’n 2,1 kg en is hij ook nog eens heel erg stil. Zelfs als de koeler harder moet werken, produceert hij slechts 35 dB achtergrondgeluid. Ter vergelijking: het achtergrondgeluid in een stil kantoor bedraagt 40 tot 50 dB.

Helder miniLED-scherm

Creatieve professionals kijken hun ogen uit met het innovatieve 16-inch-miniLED-scherm van de Prestige 16 Studio. Dit scherm biedt een 100 procent dekking van de DCI-P3-kleurruimte, wat garant staat voor levendige en realistische kleuren. De beeldverversing van 165 Hz zorgt voor vloeiende beelden, zelfs bij snelle actie in games of videobewerking. En met een piekhelderheid van 1.000 nits is het scherm ook perfect afleesbaar in fel zonlicht.

Naast de uitstekende kleurdekking, is de gegarandeerde kleurafwijking van het scherm ook erg klein (Delta-E <2). Dit betekent dat zowel grijstinten als kleuren uiterst nauwkeurig worden weergegeven, wat cruciaal is voor professioneel creatief werk.

Een ander pluspunt is de 16:10-beeldverhouding van de Prestige. Hierdoor is er meer verticale ruimte op het scherm, wat goed van pas komt bij het werken met creatieve apps zoals Adobe Première. Ook voor het lezen van lange documenten is deze extra ruimte een groot voordeel.

Bonus: lust voor het oog

Naast de krachtige hardware, heeft MSI ook veel aandacht besteed aan het ontwerp van de Prestige 16 Studio. De behuizing is volledig van aluminium, wat een stevig gevoel geeft en er tegelijkertijd prachtig uitziet. De behuizing heeft uitsparingen voor een usb-a-poort, twee usb-c-aansluitingen, een HDMI 2.1-poort en tot slot een microSD-kaartlezer.

Profiteer van de vakantiegelddeal

Deze krachtige laptop is nu extra aantrekkelijk dankzij de vakantiegelddeal. De Prestige 15 Studio (A13VF) kost nu tijdelijk geen 2.299 euro, maar slechts 1.399 euro. Sla snel je slag, want deze deal is alleen geldig tijdens de vakantiegeldperiode. Daarna is de laptop weer voor de normale prijs verkrijgbaar.Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

msipartnerinfo

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals