Partnerinfo

Strak design, maximaal comfort: 3 e-bikes van Cortina uitgelicht

Cortina
© Cortina
Met zijn gamma transportfietsen bouwde Cortina al een stevige reputatie op. De afgelopen jaren heeft dit Nederlandse merk zijn focus steeds meer verlegd naar de behoeften van de 'Work Life'-doelgroep. En ook in dit segment weet het merk indruk te maken.

Cortina brengt jou, de stad én de toekomst in beweging. “Voor de meesten van ons is fietsen een essentieel onderdeel van het dagelijks leven. Het lijkt zo normaal, maar zonder je fiets kom je nergens. Je fiets brengt je naar je vrienden, is je side-kick in de stad en zorgt ervoor dat je fris op je werk aankomt” zegt Sarah van Haute van Kruitbosch, het familiebedrijf achter Cortina; “Vandaar dat we veel aandacht schenken aan het ontwerpen van modellen die perfect passen bij de moderne levensstijl van pendelaars. Daarnaast bieden we een breed scala aan modellen voor dagelijks stadsgebruik. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle woon-werkfiets of een stevige stadsfiets als aanvulling op je autolease, Cortina heeft de perfecte oplossing.”

Cortina E-Mozzo Pro

Cortina E-Mozzo Pro © Cortina

De sportieve ogende Cortina E-Mozzo Pro combineert stijlvol design met ultiem comfort. Door de plaatsing van de betrouwbare Shimano Steps E6100 motor heeft de fiets een uitstekende wegligging, terwijl zijn 60 Nm voor een krachtige ondersteuning zorgt. De verstelbare stuurpen maakt het eenvoudig om te schakelen tussen een sportieve en een comfortabele zithouding. Met brede banden en een verende voorvork geniet je ook bij langere ritten van maximaal rijplezier. Deze e-bike werd onlangs nog uitgeroepen tot ‘Beste Koop 2024’ door HLN in de categorie ‘Elektrisch woon-werkverkeer tot € 3.500′.

Prijs: 3.349 euro

Cortina E-blau

Cortina E-blau © Cortina

De krachtige SportDrive middenmotor en onderhoudsarme beltdrive maken de Cortina E-Blau de perfecte keuze voor de sportieve fietser. Met deze strak afgewerkte e-bike oogst je gegarandeerd bewonderende blikken. Alle kabels zijn netjes weggewerkt en met de hoge kwaliteit schijfremmen sta je binnen no-time stil voor het stoplicht. De geïntegreerde verlichting en het dubbele achterlicht zorgen ervoor dat je goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers.

Prijs: vanaf 3.599 euro

Cortina E-Lett

Cortina E-Lett © Cortina

De Cortina E-Lett komt tegemoet aan de stedeling die graag een strak en stijlvol vervoersmiddel wil voor korte en zorgeloze ritjes. Het minimalistische design en de volledig in de onderbuis geïntegreerde accu maken deze e-bike lichtgewicht (slechts 21,5 kg), waardoor hij makkelijk is mee te nemen in de tram, bus of trein. De hydraulische schijfremmen zorgen voor een korte, veilige remafstand. Met de beltdrive fiets je licht en soepel van A naar B en is onderhoud geen issue meer. Ook deze e-bike viel in de prijzen en kreeg het label ‘Beste Koop 2024’ in de categorie ‘Elektrische Urban fietsen’.

Prijs: 2.599 euro

Uitmuntende service na aankoop

De Cortina e-bikes zijn verkrijgbaar bij een uitgebreid en professioneel netwerk van dealers. Ze nemen graag de tijd voor een uitgebreid advies en bieden een uitmuntende service na aankoop.

“Bij Cortina zijn we overtuigd dat goede service heel belangrijk is. Als klanten hun e-bike voor pendelverkeer gebruiken, moeten ze terecht kunnen bij een betrouwbare partner die hen zo snel mogelijk terug op de baan helpt.”

Meer info op www.cortinabikes.be

cortinae-bikepartnerinfo

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals