Reviews

Vijf laptops die het overwegen waard zijn

Elke maand test onze redacteur de nieuwste laptops. Welke zijn hun geld waard, en welke mijd je beter? Je leest het hier!

Deze maand heb ik het heel extreem gemaakt. De goedkoopste laptop kost 349 euro. De duurste uit de test kost bijna meer dan drie keer zoveel. 

Die goedkopere prijs is mogelijk omdat Asus, een van de grondleggers van de populaire netbook, het opnieuw probeert met de Vivobook X102BA. Kleine laptops met aanraakscherm, werkt dat wel goed? Verder bespreek ik de Sony Vaio Tap 11 uitgebreider, omdat dit geen alledaagse machine is waarmee je aan de slag gaat. Kortom: een volledig pakket met verschillende laptops, voor ieder wat wils.

Bij de scores houd ik telkens rekening met het formaat van het toestel, de prijs en voor wie het bedoeld is. Schrik daarom niet wanneer bijvoorbeeld een veel krachtigere maar duurdere laptop minder scoort op vlak van prestaties dan een goedkoper model. De bijhorende plus- en minpunten zullen de scores dikwijls extra verduidelijken.

Elke batterijtest werd uitgevoerd met wifi ingeschakeld en het scherm op maximale helderheid. Licht gebruik omvat webbrowsen, tekstverwerking en e-mail, zwaar gebruik betekent HD-films, games en multitasken.

Heb je een voorstel voor een toestel dat je graag getest zou zien? Of wil je de uitgebreide testresultaten graag ontvangen van een specifiek model? Aarzel dan zeker niet om me een mailtje te sturen met alle details.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business