Reviews

Acer Liquid E700

Voordelen
Prima autonomie
Triosim
Goede balans
HD-scherm
Nadelen
Goedkope afwerking
Kijkhoek
Grafische prestaties
Aanbevolen prijs: €199
Waar te koop?
Totaalscore 8
De Liquid E700 heeft een wel heel opvallende feature. De smartphone biedt ondersteuning voor drie simkaarten. Waar is dat goed voor?

Dit moet de allereerste keer zijn dat we een toestel in handen hebben waarin drie simkaarten passen. Ideaal voor je werk- en privéabonnement, en een vakantiekaart voor goedkoop mobiel internet in het buitenland. In theorie interessant, in de praktijk willen we wel eens iemand ontmoeten die nood heeft aan drie simkaarten in één toestel. Desondanks: leuke extra van Acer, aan jou om er iets mee te doen of niet.

Binnenin vinden we in tegenstelling tot de populaire Qualcomm Snapdragon 400-chip een Mediatek-variant. Op vlak van de cpu weinig verschil, maar grafisch gezien moet de E700 toch wel in het zand bijten. Voor simpele spelletjes als Angry Birds merk je weinig problemen, maar bij 3D-titels wordt het lastig.

Zeker omdat het een 5 inch HD-scherm heeft: nog meer pixels in 3D. De kijkhoeken van dit toestel zijn niet bijster goed, maar wanneer je er recht voor zit kan het scherm ons wel bekoren.

Waar we grondig van verschoten, is de uitstekende autonomie van de Liquid E700. Hij komt probleemloos de dag door bij intensief gebruik, met de nodige overschot zelfs voor de dag erop. Acer laat Android zo goed als met rust en bespaart je een merkspecifieke schil. De 8 megapixelcamera ligt in lijn met de concurrentie: prima bij daglicht, flits is beperkt bruikbaar en foto’s nemen mag gerust wat sneller gebeuren. Vooraan heeft de camera ook een flits.

De knop achteraan, onder de lens, kan je als sneltoets gebruiken voor een specifieke app. De aan/uit-knop hadden we liever rechts van het toestel gezien, in plaats van bovenaan, omdat het een 5 inchtoestel is. Een prima budget smartphone waarvan we aardig onder de indruk zijn.

Benchmarks

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business