Reviews

Review Samsung Galaxy Tab S2 8.0

Voordelen
Schermkwaliteit
Dun en licht
Propere Androidschil
Nadelen
Autonomie
Aanbevolen prijs: €399
Waar te koop?
Totaalscore 9
Samsung weet hoe het een smartphone moet maken. Weet het dan ook hoe het een goeie tablet maakt?

Samsung draagt de amoled-technologie hoog in het vaandel, en sinds vorig jaar mogen naast de smartphones ook de tablets ervan genieten. Dit jaar is er de Tab S2 met een kleiner schermformaat: 8 inch. Vanaf het ogenblik dat je deze tablet vastneemt, zal je verbaasd zijn hoe licht en dun hij is. Dat heeft zijn weerslag in de autonomietest, waar hij eerder matig scoort.

Het prachtige scherm is bijna te mooi om waar te zijn dankzij de amoled-technologie. De haarscherpe resolutie van 2.550 bij 1.440 pixels op een 8 inchscherm helpt daar ook nog eens bij. Dit is veruit het meest knappe scherm van alle tablets op de markt. Samsung heeft bovendien sterk gesleuteld aan zijn Androidschil, met een veel natuurlijkere, snellere en minder drukke ervaring tot gevolg.

Toegegeven, deze tablet is niet goedkoop, maar over de hele lijn presteert er geen enkele tablet beter dan deze. Het is daarom ook de duurste uit het pak. Wil je het allerbeste van een 8 inchtablet? Dan kan je niet anders dan de Samsung Galaxy Tab S2 8.0 in huis halen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business