Reviews

Review Skullcandy Grind Wireless: Stijlvolle klanken

Voordelen
Ingebouwde microfoon
Comfortabel
Goeie bassen
Heldere tonen
Nadelen
Moeilijk om te verbinden met een nieuw apparaat
Batterij kan beter
Aanbevolen prijs: €89,99
Waar te koop?
Totaalscore 8
Stijlvol, jeugdig, comfortabel: deze headset heeft alles om de beste in zijn prijsklasse te worden genoemd.

Een headset in deze prijsklasse is zelden zo compleet als deze Skullcandy Grind Wireless. Vaak is het kiezen tussen een mooi geluid, een aangenaam comfort of een stijlvol design. Deze headset weet die factoren echter met brio te combineren tot een uitstekend geheel.

[related_article id=”180337″]

90 euro is nog steeds niet erg goedkoop, maar wat ons betreft, kan deze headset gerust mee met een koptelefoon die nog eens de helft duurder is. Diepe bassen krijgen een rijke kleur mee, hoge tonen zijn helder en op geen enkel moment krijg je het gevoel dat de klank vervormd wordt, zoals andere fabrikanten al wel eens durven doen.

De oorkussentjes kan je zonder probleem enkele uren verdragen. Ze staan dan wel helemaal op je oor, toch voelt dat niet aan als belemmerend. Verder voelt de bouwkwaliteit erg stevig aan, met een metalen afwerking en een hoofdband die langs boven bekleed werd met een erg zacht leer. Langs de onderkant zit een zacht kussen waar je nooit last van zult hebben.

Het enige minpuntje zit bij de verbinding. Bluetooth is zalig, want je moet nooit liggen knoeien met kabels, al was het geregeld moeilijk om te verbinden met een nieuw toestel. De batterij gaat met twaalf uur eventjes mee, maar het is geen spectaculaire levensduur in deze prijsklasse.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business