Reviews

Review Linksys EA6350

Voordelen
Gebruiksgemak
Nadelen
Prestaties kunnen beter
Prijs
Aanbevolen prijs: €99
Waar te koop?
Totaalscore 7
Linksys levert met de EA6350 een verdienstelijke router af, maar plakt er helaas een te heftig prijskaartje op.

De Linksys EA6350 is niet de snelste uit de test en hij heeft niet het beste bereik, maar hij scoort overal goed genoeg om toch heel interessant te blijven.

De meegeleverde cd bevat enkel een handleiding, en die kan je net zo goed van het internet plukken. Op vlak van functies doet hij bijna evenveel als de concurrentie, met als voordeel dat hij ook een usb-aansluiting heeft voor netwerkopslag of om een printer op aan te sluiten. Leuk om mee te experimenteren, maar ik acht de kans klein dat je er ook echt iets mee gaat doen.

Qua gebruiksvriendelijkheid staat Linksys wel ver voor op de rest. De installatie van de router is een fluitje van een cent en de webinterface is heel overzichtelijk. Soms hadden we graag hier en daar nog een extra woordje uitleg, maar de meeste functies zijn duidelijk genoeg visueel weergegeven.

Vooral de functie ‘Problemen oplossen’ kan voor velen een uitstekende optie zijn. Wijzelf hadden eerst ook een probleem met de internetconnectie, maar dankzij die knop was alles daarna in orde.

Zonde dat Linksys deze router zo duur prijst. Doe er 20 tot 30 euro af, en je hebt een toptoestel in zijn prijscategorie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business