Reviews

SanDisk iXpand Base 32 GB review: mobiele back-upper

Voordelen
Eenvoudig te gebruiken
Ziet er leuk uit
Nadelen
Biedt beperkte meerwaarde
Aanbevolen prijs: €60
Waar te koop?
Totaalscore 7
Heb je graag te allen tijde een recente back-up van je mobiele toestel bij de hand, dan is de SanDisk iXpand Base ideaal voor jou.

De SanDisk iXpand Base is een toestelletje dat je iPhone of iPad oplaadt en gelijktijdig een back-up maakt. Je kan het apparaat aanschaffen met een 32 GB-, 64 GB-, 128 GB-, of 256 GB-SD-kaartje. Plug de bijgeleverde adapter in een stopcontact en plaats de Base op je nachtkastje. SankDisk levert jammer genoeg geen kabeltje bij zijn toestel. Onderaan het toestel bevindt zich een USB-poort waarin je de kabel van je iPhone moet steken. Desgewenst kan je de kabel netjes wegstoppen in de Base, waarna je het andere uiteinde in je toestel plugt.

Je iPhone toont automatisch de melding om de app van SanDisk te installeren. Keur de gebruiksvoorwaarden goed en je kan aan de slag gaan. Je hebt de keuze om foto’s, contacten en video’s te back-uppen. Naargelang de hoeveelheid data die je wilt veiligstellen, kan de back-up enige tijd in beslag nemen. Wanneer de app klaar is met zijn back-up krijg je alle bestanden te zien waarvan een kopie bestaat. Via de instellingen kan je de volledige back-up terugzetten, maar je kan eveneens afzonderlijke bestanden selecteren die je kwijt bent. De SanDisk-app kijkt na of dat bestand niet langer op je toestel staat alvorens het de file terugplaatst.

[related_article id=”214353″]

De SanDisk iXpand Base biedt functionaliteit aan waarvoor je geen afzonderlijk toestel nodig hebt. Je kan via de iCloud een back-up maken van je bestanden en ook je toestel opladen via kabel is een normale functie. Wel biedt het toestel extra gebruiksgemak. Wie zijn iPhone elke avond oplaadt, zal eveneens een recente back-up hebben van al zijn gegevens. Aangezien deze back-up op een SD-kaartje staat, ben je bovendien niet afhankelijk van een cloud-provider.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business