RECENSIEOVERZICHT
PRO
  • Hoge kwaliteit
  • Praktisch
  • Draagbaar
CON
  • Niet de goedkoopste

Op zoek naar handig accessoires voor je fiets? Dan kan Silca je zeker helpen. Wij reviewden enkele van hun producten.


Silca is een van de vele merken die fietsaccessoires produceren van verschillende maten en gewichten. Van pompen en reparatiesets tot banden, onderdelen en kleding, ze hebben alles dat de gemiddelde fietsliefhebber nodig heeft om zich goed te voelen. 

Silca Phone Wallet voor onderweg

Zo is er bijvoorbeeld de Phone Wallet, een klein tasje waar je telefoon, identiteitskaart en zaken zoals een bankbriefje netjes in opgeborgen kunnen worden. Omdat de Phone Wallet enorm compact is, past hij nog steeds achteraan in je truitje zonder echt vervelend te zijn en de rits zorgt ervoor dat alles goed blijft zitten. Wij waren onder de indruk van de kwaliteit van het tasje. Zelfs na veelvuldig gebruik werkt de ritssluiting nog steeds goed en intern blijft alles netjes op zijn plaats zitten.

Silca fietsaccessoires


Silca Seat Roll Grande Americano

Iets dat je liever niet al te vaak nodig hebt, is de Seat Roll Grande Americano van Silca, een zadeltasje dat ontworpen is om nog meer zaken op te bergen, waaronder alles dat je nodig kan hebben om onderweg reparaties uit te voeren. De drie verschillende compartimenten die je binnenin terugvindt, zijn extra groot maar houden alles toch netjes bij elkaar. Dankzij het bevestigingssysteem kan je er zeker van zijn dat het nooit loskomt, behalve dan als je het effectief nodig hebt.

Silca fietsaccessoires

Pomp je banden op met de Tattico Bluetooth Mini smart pomp

Verder heeft Silca ook nog verschillende pompen, van kleine exemplaren tot grote. Eén daarvan is de Tattico Bluetooth Mini die je via een app de exacte druk van je banden toont. Wie op zoek is naar een compacte fietspomp die je makkelijk aan je fiets kan bevestigen, is hier aan het juiste adres en dankzij de app krijg je extra informatie die je normaal onderweg niet zou hebben. Een aanrading voor wie steeds met de perfecte bandenspanning wil rijden. 

Silca fietsaccessoires

 


Gerelateerde artikelen

Cannondale Quick Neo EQ review: de e-bike voor elke gelegenheid

Ben je op zoek naar een e-bike die volledig uitgerust komt met alle accessoires die je nodig hebt voor een heerlijk ritje door de stad of het bos? Dan kan de Cannondale Quick Neo EQ je helpen.

Cowboy 2019 e-bike review: Heerlijk fietsen, zonder moeite

Een elektrische fiets, is dat wel iets voor iemand van mijn leeftijd? Absoluut! Dat bewijst Cowboy, een Belgische start-up en producent van de Tesla onder de e-bikes.
Sven schrijft graag over smartphones, e-bikes, gaming en alles wat met computers te maken heeft. Daarnaast schrijft hij dagelijks over fotografie en combineert hij die hobby met reizen.