Reviews

Review: Silca Phone Wallet, Seat Roll en Tattico fietsaccessoires

Voordelen
Hoge kwaliteit
Praktisch
Draagbaar
Nadelen
Niet de goedkoopste
Aanbevolen prijs: €Variabel
Waar te koop?
Totaalscore 8
Op zoek naar handig accessoires voor je fiets? Dan kan Silca je zeker helpen. Wij reviewden enkele van hun producten.

Silca is een van de vele merken die fietsaccessoires produceren van verschillende maten en gewichten. Van pompen en reparatiesets tot banden, onderdelen en kleding, ze hebben alles dat de gemiddelde fietsliefhebber nodig heeft om zich goed te voelen. 

Silca Phone Wallet voor onderweg

Zo is er bijvoorbeeld de Phone Wallet, een klein tasje waar je telefoon, identiteitskaart en zaken zoals een bankbriefje netjes in opgeborgen kunnen worden. Omdat de Phone Wallet enorm compact is, past hij nog steeds achteraan in je truitje zonder echt vervelend te zijn en de rits zorgt ervoor dat alles goed blijft zitten. Wij waren onder de indruk van de kwaliteit van het tasje. Zelfs na veelvuldig gebruik werkt de ritssluiting nog steeds goed en intern blijft alles netjes op zijn plaats zitten.

Silca fietsaccessoires

Silca Seat Roll Grande Americano

Iets dat je liever niet al te vaak nodig hebt, is de Seat Roll Grande Americano van Silca, een zadeltasje dat ontworpen is om nog meer zaken op te bergen, waaronder alles dat je nodig kan hebben om onderweg reparaties uit te voeren. De drie verschillende compartimenten die je binnenin terugvindt, zijn extra groot maar houden alles toch netjes bij elkaar. Dankzij het bevestigingssysteem kan je er zeker van zijn dat het nooit loskomt, behalve dan als je het effectief nodig hebt.

Silca fietsaccessoires

Pomp je banden op met de Tattico Bluetooth Mini smart pomp

Verder heeft Silca ook nog verschillende pompen, van kleine exemplaren tot grote. Eén daarvan is de Tattico Bluetooth Mini die je via een app de exacte druk van je banden toont. Wie op zoek is naar een compacte fietspomp die je makkelijk aan je fiets kan bevestigen, is hier aan het juiste adres en dankzij de app krijg je extra informatie die je normaal onderweg niet zou hebben. Een aanrading voor wie steeds met de perfecte bandenspanning wil rijden. 

Silca fietsaccessoires

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business