Reviews

AENO Premium Smart LED Heater review: stijlvolle en efficiënte verwarming

© AENO
Voordelen
Bruikbaar in vrijwel alle kamers
Strak design
Geen droge lucht
Nadelen
Niet geschikt voor grote ruimtes
Aanbevolen prijs: €365
Waar te koop?

AENO GH5S slimme infrarood verwarmingspaneel - LED-scherm - Red Dot winnaar 2023 voor design en verwarmingstechnologie - Bluetooth - WIFI - 700 Watt - Elektrische kachel - Verwarmingsplaat - Infrarood + convectie - Grijs

Totaalscore 8
Infraroodtechnologie heeft een kleine revolutie teweeggebracht in verwarmingsoplossingen. De AENO Premium Eco Slimme LED infraroodkachel is hier een uitstekend voorbeeld van.

Met een vermogen van 700 W biedt deze verwarming een aanzienlijke warmteafgifte voor ruimtes tot 24 vierkante meter. Zo is hij bruikbaar om je (thuis)kantoor, woonkamer, slaapkamer en zelfs badkamer te verwarmen.

Design en functionaliteit

Wat ons meteen opviel aan de AENO Heater is het strakke ontwerp in een heldere witte kleur. Het paneel is ontworpen om horizontaal of verticaal aan de muur te worden gemonteerd. Je bespaart zo niet alleen ruimte, maar het geeft ook een moderne uitstraling. Met een breedte van 100 cm en een hoogte van 36,5 cm past het paneel naadloos in verschillende interieurs. Het paneel is bovendien uitgerust met een LED-display en bedieningspaneel, wat bijdraagt aan de gebruiksvriendelijkheid.

Deze heater biedt een scala aan handige opties, waaronder een instelbare thermostaat met 60 warmtestanden. Dit maakt het mogelijk om de warmte nauwkeurig aan te passen naar individuele voorkeuren. Ook beschikt het over een timer, automatische uitschakeling en omvalbeveiliging voor extra veiligheid.

Connectiviteit en slimme kenmerken

Een opvallende eigenschap van deze AENO Heater is de mogelijkheid om verbinding te maken met internet via een specifieke app. Het is mogelijk om het paneel te integreren met platforms als Google Assistant, Apple HomeKit en Amazon Alexa. Deze slimme functies maken het mogelijk om de verwarming te bedienen via een mobiele app, waarbij vooraf ingestelde schema’s kunnen worden gemaakt voor geautomatiseerde werking van het paneel.

© AENO

Gebruik en efficiëntie

De installatie van de heater is eenvoudig en vereist minimale inspanning. Bij het aanzetten warmt de heater vrij snel op en je voelt dan ook meteen de straling. Het duurt wel even voordat de straling ook daadwerkelijk tot bij jou komt, afhankelijk van hoe ver je er vanaf staat/zit. De heater is niet bedoeld om een hele ruimte volledig te verwarmen, maar om een beperkt gebied binnen de ruimte direct te verwarmen. Daarmee is het paneel ideaal om bijvoorbeeld onder je werkbureau te zetten of in de buurt van je televisie. Zo hoef je niet de hele ruimte te verwarmen, maar verwarm je alleen het stuk wat je nodig hebt.

© AENO

Conclusie

De AENO Premium Smart LED Heater is een indrukwekkende toevoeging aan de wereld van verwarmingstechnologie. Met zijn stijlvolle ontwerp, uitgebreide functionaliteiten en efficiëntie biedt deze heater een moderne en effectieve manier om ruimtes te verwarmen. Het is een aanrader voor wie op zoek is naar een slimme en betrouwbare verwarmingsoplossing.

aenoontspanningReviews

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals