Tips

Plankgas met Asphalt 7

Als je spreekt over race-games op iOS en Android, dan kom je al snel terecht bij de Asphalt-reeks van Gameloft. Het nieuwste deel, Asphalt 7: Heat is tijdelijk gratis op iOS. Op Android blijft de app 0,89 euro kosten.

Asphalt 7: Heat is de langverwachte opvolger van één van de meest succesvolle en populairste racegames op zowel Android als iOS – namelijk Asphalt 6.

[related_article id=”161563″]

Omdat Asphalt 6 bij veel mobiele gamers nog fris in het geheugen zit lijkt het geen gemakkelijke taak om de kwaliteit van de game wederom te overtreffen. Maar bij Asphalt 7 kunnen we zien dat Gameloft flink heeft gesleuteld aan het grafische aspect van het spel.

In Asphalt 7: Heat heb je de beschikking over nog een grotere hoeveelheid raceauto’s en racebanen. Behalve de Lamborghini’s, Ferrari’s, Audi’s en Aston Martin’s kun je tevens in de weer met de enige echte DeLorean uit de Back to the Future-filmreeks.

In totaal zijn er zo’n 60 te gebruiken raceauto’s waarmee je de circuits onveilig kunt maken. Asphalt 7 heeft daarnaast zo’n 15 verschillende speelbare circuits, 6 verschillende spelmodes en in totaal meer dan 150 mogelijke races. Het spel biedt ook een uitgebreidere multiplayermodus, die op iOS via Airplay Mirroring met je Apple TV splitscreen op je TV te spelen is.

Asphalt 7: Heat is momenteel nog gratis te downloaden in de App Store. In de Google Play-store kan je ook terecht voor 89 eurocent.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business