Tips

Beste Windows-downloads april 2013: Security

Apps hebben de toekomst, maar dat betekent niet dat er geen leuke Windows-programma's meer over zijn om te ontdekken voor je laptop of pc. Een overzicht van onze favorieten van april 2013.

Omdat het deze maand securitymaand was bij ZDNet hebben we meer aandacht besteed aan wat er nodig is om je computer (en dus je financiën) veilig te houden. En omdat je daar vaak gratis tooltjes voor kunt gebruiken, hebben we in dit overzicht een aantal van de beste toegevoegd.

Naast securitytools brachten we deze maand ook drie gratis PDF-gidsen uit vol praktische artikelen en gratis tools, heel veel gratis tools. Sla die documenten er vooral nog op eens na om je pc optimaal te beschermen. Ze zijn speciaal gemaakt voor tablets, maar zijn uiteraard ook uitstekend leesbaar op computerschermen. Vergeet niet dat je eerst moet registreren om de guides te kunnen downloaden.

[related_article id=”160534″]

Persoonlijke favorieten deze maand zijn Bittorrent Sync, een synchronisatietool à la Dropbox, maar dan gebouwd op het bittorrentprotocol. De laatste versie van Ccleaner voegt duplicatenverwijdering toe en het kleine Meson Player is een muziekspeler, maar dan een zonder interface die je volledig bedient met het toetsenbord.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business