Tips

eM Client 6: gratis Outlook-alternatief

De gratis software eM Client 6 is een robuust Outlook-alternatief voor het beheer van je e-mail, agenda's en contacten.

Wie werk gedaan wil krijgen op zijn pc, kan niet zonder een degelijk kantoorpakket. Microsoft Office is een populaire kandidaat, maar het kan ook goedkoper. Gratis zelfs, zo bewijzen pakketten als Kingsoft Office, OpenOffice of LibreOffice.

Maar wanneer je naar zo’n gratis alternatief overschakelt, moet je het wel zonder het krachtige Outlook stellen om je e-mail, contacten en agenda’s te beheren. Gelukkig bestaan ook daar alternatieven voor, al bieden die niet allemaal even veel mogelijkheden. Een prima kandidaat is eM Client 6.

[download_file]

eM Client beschikt over een duidelijke interface en heeft enkele handige functies aan boord. Je kan zelfs vanuit Outlook PST-bestanden importeren, om de overgang naar het programma te vereenvoudigen. Ook gegevens van andere programma’s, zoals Thunderbird en Windows Live Mail, kunnen worden geïmporteerd.

eM Client biedt ondersteuning voor Gmail, Exchange, iCloud en Outlook.com. Het programma komt ook in een betalende variant (49,95 dollar), maar het enige verschil met de gratis versie is dat je meer dan twee accounts kan beheren en “VIP”-ondersteuning krijgt.

Enkele van de meer geavanceerde functies van Outlook ontbreken in dit gratis alternatief, maar voor de gemiddelde gebruiker biedt eM Client 6 een krachtige oplossing voor het beheer van e-mail, agenda’s en contacten.

alternatiefbeheerdownloadse-mailem clientgratisoutlook

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals