Tips

Al je favoriete mappen bij de hand

Met een druk op de muisknop toegang krijgen tot al je favoriete mappen. Folderpopup is een slim programmaatje waarmee je dat klaarspeelt.

We hebben allemaal onze favoriete mapjes op onze pc staan, maar als je er snel toegang toe wil, moet je altijd weer bij die vervelende Verkenner langslopen waar zelfs een kip haar kuikens niet vindt. Dat kan een stuk gemakkelijker met FoldersPopup.

Nadat je FoldersPopup hebt geïnstalleerd, krijgt je middelste muisknop eindelijk een zinvolle functie: als je er op drukt, krijg je meteen toegang tot al je favoriete mappen. Je kan natuurlijk zelf mappen toevoegen, van plaats verwisselen in het menu, mapgroepen aanmaken en zo meer. Ook de tien meest recent bezochte mappen kan je in een handomdraai terug oproepen. En wie een muis heeft zonder derde knop, kan ook een toetsencombinatie gebruiken.

[download_file]

Ook handig is dat je het venstertje kan oproepen als je een nieuw of bewerkt bestand wenst op te slaan, zodat je het meteen in de juiste folder kan bewaren.

FoldersPopup is ook zo slim om enkel zijn ding te doen op de desktop of in vensters die met Windows te maken hebben. Als je in Word op de derde muisknop drukt, krijg je nog altijd de traditionele scrollpijltjes te zien.

Je downloadt het gratis FoldersPopup onderaan dit artikel, of via de website van de ontwikkelaar.

downloadsfavorietenfolderpopupmappenmuisklik

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals