Black Friday 2020 5 tips

Vanaf 22 november zal de Black Friday 2021 periode officieel van start gaan. Om de beste deals niet te missen is het belangrijk om voorbereid te zijn. Wij geven je 5 belangrijke tips om niets te missen!

Advertentie

Black Friday is samen met Cyber Monday het grootste shopping event van het jaar. Dit jaar kunnen we vanaf 22 november 2021 de beste koopjes binnenhalen. Wat begon als een dag, is uitgegroeid naar een week, een maand of zelfs een heel seizoen van deals op technologie, software, huishoudelijke producten, interieur en ga zo maar door.

Maar hoe zorg je er nu voor dat je die goede deals te pakken krijgt? Wat heb je nodig en zitten er mogelijks al kerstcadeaus tussen? Het is belangrijk om jezelf een beetje voor te bereiden op Black Friday 2021 en zo niets te missen.

Lees ook: Deze 7 producten koop je best niet vóór Black Friday

Black Friday 2019
‘Time is money!’ Zorg dat je er op tijd bij bent.

5 tips voor Black Friday

1. Wat heb ik nodig?

Een redelijk cruciale vraag die je jezelf moet stellen. Om de beste koopjes te doen moet je voorbereid zijn. Dat staat vast. Het is dus belangrijk om na te denken wat je allemaal nodig hebt om domme impulsaankopen te vermijden.

2. Maak een Black Friday 2021 lijstje

Om het voor jezelf gemakkelijk te houden is het aangeraden om een lijstje op te bouwen. Je kan er eventueel voor kiezen om je gewenste aankopen te verdelen in categorieën om een beter overzicht te behouden. We raden je aan om je lijstje op mobiel te zetten zodat je het altijd bij de hand hebt.

3. Amazon Prime

Eén van de grootste platformen die de beste deals aanbieden: Amazon. En als Prime-lid krijg je nog meer voordelen. Schrijf je daarom in op Amazon Prime. De eerste 30 dagen zijn gratis te gebruiken, sluit het ‘abonnement’ dus af in de Black Friday 2021 periode. Zo zal het je geen geld kosten en kan je er alleen maar voordeel uit halen. Schrijf je hier in voor Amazon Prime.

black friday 2019 amazon prime

4. Budget

Black Friday 2021 is het ideale moment om impulsaankopen te doen. En soms heb je wel eens spijt van dit soort koopjes, ze zorgen er ook voor dat je uiteindelijk meer uitgeeft dan je van plan was.  Zet daarom voor jezelf een budget klaar en probeer je eraan te houden. Zo vermijd je een financiële kater in de dagen/weken die volgen.

5. Tijd is geld

En dat is letterlijk te nemen. De beste deals zijn beperkt beschikbaar in tijd en stock. Veel bedrijven en platformen als Amazon maken hier gebruik van. Bepaalde producten die heel populair zijn worden beperkt in stock en tijd aangeboden, zorg dus dat je er op tijd bij bent met je vooropgestelde lijstje.

Ook dit jaar zal Techpulse de beste deals van Black Friday 2021 volop in de gaten houden. Zorg dat je deze pagina goed in de gaten houdt en mis niets!