Tips

De beste films en series op VTM GO

Een selectie van het ruime aanbod dat VTM GO te bieden heeft!

Een goede film of serie doet de tijd vooruit vliegen. Daarom hebben we de voorbije weken regelmatig kijktips gegeven voor Netflix. Maar de streamingmarkt is zoveel groter dan enkel Netflix. Ook in Vlaanderen hebben met VRTNU en VTM GO enkele uitstekende video-on-demand platformen. Dinsdag was VRTNU aan de beurt, vandaag kijken we eens wat VTM GO te bieden heeft:

Cordon

Wie enkele jaren geleden de serie Cordon gezien heeft, zal nu met een déja-vu gevoel zitten. De stad Antwerpen gaat in lockdown nadat een Afghaanse immigrant een mysterieus virus binnenbrengt in het Tropisch Instituut. Wanneer fictie realiteit wordt…

Spitsbroers

Ook voor sportfans zijn het maar triestige tijden. Alle sportcompetities liggen al enkele weken stil, en het lijkt er op dat we ook de komende maanden niet al te veel sport op onze televisie zullen te zien krijgen. De Belgische voetbalfans kunnen de leegte misschien wel wat opvullen met de serie Spitsbroers.

Matroesjka’s

Een echte Vlaamse klassieker. Matroesjka’s toont zonder schaamte de meest smerige kanten van illegale vrouwenhandel. Misschien niet geschikt voor jonge kijkers, maar voor oudere kijkers is de serie zeker de moeite om te (her)bekijken.

Orange is the New Black

VTM GO heeft ook heel wat internationale topseries. Orange is the New Black is er daar één van. De serie werd geproduceerd door Netflix, en het was één van de originals die Netflix groot maakte. DPG Media is er in geslaagd om ook aan de rechten te geraken. Alle zes seizoenen kan je wel niet vinden op VTM Go, daarvoor zal je nog naar Netflix moeten.

The Big Bang Theory

Schaaf je wetenschappelijke kennis bij via The Big Bang Theory. Of lach gewoon met de avonturen van de nerds Sheldon, Leonard, Howard en Raj. De serie wordt al jaar en dag bijna elke avond uitgezonden op de zender Q2, maar de afleveringen die je gemist zou hebben kan je nog inhalen via VTM Go.

Foute Vrienden

Eindigen doen we weer op eigen bodem. Geen beter tijdverdrijf dan Foute Vrienden nog eens bovenhalen. Jarenlang dreven comedians Thomas Smith, Jeron Dewulf, Begijn Le Bleu, Steven Goegebeur (seizoen 1) en Christoph Stienlet (vanaf seizoen 2), beter bekend als ‘Bartje’ van Schuif Af, elkaar tot het uiterste met de meest gênante opdrachten. Krijg je er maar geen genoeg van: de Foute Vrienden brachten ook een film uit die te zien is op VTM GO.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business