Goose VPN

Op zoek naar een VPN die helemaal in het Nederlands beschikbaar is en Nederlandstalige support kan bieden? Dan is Goose VPN het overwegen waard.


Een VPN zorgt ervoor dat je exacte locatie verborgen blijft van anderen op het internet en kan je helpen bij het toegang krijgen tot diensten die normaal niet toegankelijk zijn in je thuisland.. VPN providers bieden hun diensten aan van overal ter wereld, dus waarom zou je niet op zoek gaan naar een VPN met origine in de Benelux? Het Nederlandse Goose VPN vervult dat criteria en zorgt op die manier voor enkele belangrijke voordelen. 

24/7 Nederlandse support

Wie nieuw is in de wereld van de VPNs, kan al wel eens wat hulp gebruiken. Internationale VPNs hebben vaak grote teams die op al je vragen kunnen antwoorden, maar hulp krijgen in het Nederlands is niet altijd even evident. Goose VPN is gebaseerd in het Nederlandse Dordrecht en je kan er dan ook op rekenen dat je in je eigen taal te woord zal gestaan worden. Handig, want niet iedereen kan evengoed om met Engels. Uiteraard is ook de website van Goose VPN in het Nederlands beschikbaar en voorzien van uitgebreide informatie over VPNs. Zelfs onderstaand introductiefilmpje is in het Nederlands. 

Geen abonnement

Een tweede voordeel van Goose VPN is de mogelijkheid om eenmalig een levenslang abonnement aan te schaffen. Zo heb je dus geen maandelijkse kosten die na verloop van tijd hoog beginnen oplopen. Momenteel kan je tijdelijk, speciaal voor alle thuiswerkers, voor 139 euro Goose VPN aanschaffen. Heb je toch nog twijfels? Dan kan je binnen de 30 dagen je geld terug krijgen. 


Onbeperkte apparaten bij Goose VPN

Wil je ineens al je apparaten, zoals je smartphone, laptop, tablet, desktop of zelfs smart tv beveiligen? Dan zal ook dat geen probleem zijn met Goose VPN. Je kan immers op een onbeperkt aantal apparaten inloggen met dezelfde account, in tegenstelling tot andere aanbieders. Zo hoef je dus niet te kiezen.

Neem dus zeker eens een kijkje op de website van GooseVPN en ontdekt wel andere voordelen er voor jou beschikbaar zijn. 


Sven schrijft graag over smartphones, e-bikes, gaming en alles wat met computers te maken heeft. Daarnaast schrijft hij dagelijks over fotografie en combineert hij die hobby met reizen.