Tips

Nieuw op Disney+: wat verschijnt er in juli 2021?

Weet je niet meer wat kijken op je favoriete streamingplatformen? Elke maand geven we een overzicht van wat er nieuw is op Disney+.

De zomer is in ons land, maar als je naar buiten kijkt zou je dat nog niet meteen zeggen. Het weer nodigt veel meer uit om lekker binnen te blijven en televisie te kijken. Of misschien vertrek je wel op vakantie en heb je nog wat videocontent nodig om jezelf te entertainen in de auto, op het vliegtuig of ‘s avonds in de hotelkamer. Er zijn dus altijd wel redenen te bedenken om films en series te streamen. Daarom brengen we je ook tijdens de zomer elke maand op de hoogte van de nieuwste titels op onze favoriete streamingplatformen. Dit is het overzicht voor Disney+ in juli. 

Nieuw op Disney+ in juli 

Monsters at Work – 7 juli (Seizoen 1) 

Wie herinnert zich de film Monsters Inc. (Monsters en co) nog? De animatiefilm uit 2001 geldt als een echte Pixar-klassieker. 20 jaar later krijgen de avonturen van Mike en Sully een vervolg in de vorm van de animatieserie Monsters at Work. Disney lost morgen de eerste twee afleveringen op Disney+, nadien zal elke woensdag een nieuwe aflevering verschijnen.  

Black Widow – 9 juli (V.I.P.-toegang) 

Eindelijk, meer dan een jaar later dan voorzien verschijnt de film Black Widow morgen in de cinemazalen. Maar als je wil kan je de nieuwste Marvel-film ook gewoon thuis via Disney+ bekijken vanaf vrijdag 9 juli. Hiervoor zal je wel een VIP-toegangspas moeten kopen bovenop je abonnement. Deze heb je via een eenmalige betaling van 21,99 euro en geeft je toegang tot andere exclusieve titels op Disney+, zoals de film Cruella.  

Marvel Studios Assembled: the Making of Loki – 21 juli (aflevering 3)

We blijven nog even in het Marvel-universum hangen. Op 14 juli zal de laatste aflevering van de nieuwe topreeks Loki verschijnen, maar daarmee is de serie nog niet helemaal afgelopen. Net zoals Marvel voor WandaVision en Falcon & The Winter Soldier, gunnen ze ons in de miniserie Marvel Studios Assembled: the Making of Loki een unieke blik op de set.  

Knabbel en Babbel: Park Life – 28 juli (Seizoen 1) 

Disney brengt deze maand de beroemde eekhoorns Knabbel en Babbel opnieuw tot leven in de komische animatiereeks Chip ‘n Dale: Park Life. Ze zien er wel wat anders uit dan je gewend bent uit de klassieke strips en cartoons. Enkele andere legendarische Disney-personages zullen ook hun opwachting maken in de cartoon.  

Jungle Cruise – 30 juli (VIP-toegang) 

Normaal gezien zijn attracties van Disneyland gebaseerd op de films, maar voor Jungle Cruise heeft Disney besloten de redenering eens om te draaien. Al sinds 2004 ligt er een script op tafel voor Jungle Cruise, maar het heeft toch tot 2018 geduurd vooraleer de opnames konden beginnen. In de film gaat Dwayne Johnson (als kapitein Frank Wolff) op zoek naar de Tree of Life. Net als bij Black Widow heb je voor Jungle Cruise een VIP-pas nodig.  

Meer kijktips nodig om deze maand door te komen? Deze series en films zijn de redacteurs van TechPulse nu aan het bekijken.  

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Zie jij heil in de toekomst van VR?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Clickx 417

Clickx 417

Bestel nu!

Business