Tips

Netflix België: de beste nieuwe films en series voor januari 2024

Netflix kijktips januari 2024
© Netflix
Kijktips nodig om de eerste maand van het jaar door te komen? We hebben de beste films en series die in januari 2024 op Netflix verschijnen voor je opgezocht.

Start het jaar goed met je favoriete films en series. Heb je Netflix inmiddels uitgekeken, dan staan er in januari heel wat nieuwe films en series klaar om van te genieten. Daarmee kom je moeiteloos door deze grauwe en ijskoude tijd van het jaar. Maak er gerust een goed voornemen van om vaker van je favoriete films en series te genieten, of om meer favorieten te ontdekken. Netflix sloot 2023 knallend af, en heeft voor januari ook meteen enkele knallers klaarstaan.

Lift is zo’n knaller en draait om een criminele bende die probeert 500 miljoen dollar aan goud uit een passagiersvliegtuig te stelen. Een uitdagende operatie die gepaard gaat met actie, maar die je ook aan het lachen brengt. Lift staat vanaf 12 januari op Netflix. Wie graag actiefilms kijkt mag ook Badland Hunters niet missen, een film die vanaf 26 januari op Netflix staat. Een serie die je deze maand niet mag missen is You Are What You Eat: A Twin Experiment. In een uniek experiment onderzoekt een Amerikaanse tweeling de impact van voeding op ‘wie je bent’.

Deze films en series verschijnen in januari 2024 op Netflix

Bitconned (film) – 1 januari

You Are What You Eat: A Twin Experiment (serie) – 1 januari

The Brothers Sun (serie) – 1 januari

Society of the Snow (film) – 4 januari

The Trust: A Game of Greed (serie) – 10 januari

Lift (film) – 12 januari

Love on the Spectrum S2 (serie) – 19 januari

Griselda (serie) – 25 januari

Badland Hunters (film) – 26 januari

Kijktips voor Disney+

Uitgekeken op Netflix? Kijk dan zeker en vast naar ons overzicht van de films en series die in december op Disney+ (en Netflix) verschenen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business