Tips

Netflix België: de beste nieuwe films en series voor maart 2024

Netflix kijktips maart 2024
© Netflix
Heb je nog wat kijktips nodig om de laatste wintermaand door te komen? We zetten de beste films en series die in maart 2024 op Netflix verschijnen voor je op een rijtje.

Hoewel het zonnetje steeds vaker door lijkt te breken, zijn we er nog niet: officieel loopt de winter nog tot 20 maart. Tot die tijd kan het zelfs nog gaan sneeuwen. Als er geen sneeuw valt, kan je er wel zeker van zijn dat het een kletsnatte (en ijskoude) periode wordt. Dat zorgt er wel voor dat je genoeg tijd hebt om te genieten van de beste films en series op streamingsdiensten als Netflix en Disney+. Ook voor maart heeft Netflix weer een uitgebreid pakket van films en series klaargezet.

Met de Franse actieserie Furies brengt Netflix de maand meteen stevig op gang. In Furies volg je het verhaal van Lyna, die plots verstrikt raakt in het ingewikkelde web van Fury: de vredeshandhaver van de Parijse criminele onderwereld. Zal het haar lukken te ontsnappen aan haar lot? Furies staat per 1 maart op Netflix in België. Docuserie “The Program: Cons, Cults and Kidnapping” mag je ook niet missen. In de documentaire wordt het verhaal verteld van The Academy; een organisatie die beweert therapie en recreatieve activiteiten te gebruiken om tieners in moeilijkheden te helpen. In werkelijkheid werden mensen geestelijk en lichamelijk mishandeld. De docuserie verschijnt op 5 maart.

Mag het allemaal iets minder heftig, dan is Art of Love zeker aan te bevelen. De romantische film met Alin in de hoofdrol draait om het opsporen van de dief van waardevolle kunstwerken. De zaak krijgt een heel andere wending als Alin ontdekt dat ze de dader kent. Sterker nog: ze is verliefd op hem. Het belooft een verhaal te worden vol actie, avontuur en romantiek. Vanaf 14 maart staat Art of Love op Netflix.

Deze films en series verschijnen in maart 2024 op Netflix

Furies (serie) – 1 maart

The Program: Cons, Cults and Kidnapping (docuserie) – 5 maart

The Gentlemen (serie) – 7 maart

Damsel (film) – 8 maart

Turning Point: The Bomb and the Cold War (docuserie) – 12 maart

Art of Love (film) – 14 maart

Iron Reign (serie) – 15 maart

3 Body Problem (serie) – 21 maart

Shirley (film) – 22 maart

Rest In Peace (film) – 27 maart

Kijktips voor Disney+

Uitgekeken op Netflix? Kijk dan zeker en vast naar ons overzicht van de films en series die in februari op Disney+ (en Netflix) verschenen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business