Tips

Netflix België: de beste nieuwe films en series voor februari 2024

Netflix kijktips februari 2024
© Netflix
Januari loopt op zijn einde. Tijd dus voor de nodige Netflix-kijktips in februari. In dit overzicht vind je de beste films en series die in februari 2024 op Netflix verschijnen.

De eerste maand van 2024 is alweer omgevlogen. De winter is helaas nog niet voorbij, maar we vermaken ons wel met films en series op onder meer Netflix en Disney+. Ook in februari geniet je weer van enkele geweldige films en series op Netflix. Zo kijken wij uit naar “Lover, Stalker, Killer”, een documentaire (serie) over hoe de zoektocht naar liefde via de bekende datingplatformen gruwelijk uit de hand kan lopen. “Lover, Stalker, Killer” verschijnt op vrijdag 9 februari op Netflix in België.

“Good Morning, Verônica” vervult vanaf 14 februari de noden van thrillerfans, een serie gevuld met de kerncomponenten van thrillers: maffia, een race tegen de dood en mysteries. Wie het verhaal wil kunnen volgen, moet eigenlijk eerst de twee bestaande seizoenen kijken. Het derde seizoen is volgens Netflix tevens het laatste seizoen van “Good Morning, Verônica”. In de tussentijd kan je ook vermaak vinden bij de cabaretshow van Taylor Tomlinson: “Have It All”, die op 13 februari uitkomt.

Deze films en series verschijnen in februari 2024 op Netflix

Let’s Talk About CHU (serie) – 2 februari

One Day (serie) – 8 februari

Lover, Stalker, Killer (docuserie) – 9 februari

A Killer Paradox (serie) – 9 februari

Ashes (film) – 9 februari

Taylor Tomlinson: Have It All (cabaretshow) – 13 februari

Good Morning, Verônica (serie) – 14 februari

Mea Culpa (film) – 23 februari

Kijk meer op Netflix

Had je bovenstaande films en series al op je radar staan? Kijk dan zeker even bij de kijktips voor januari. Heb je een abonnement op Disney+? Vergeet dan niet onze kijktips daarvoor te checken. Veel kijkplezier!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business