Wedstrijd

Win een weekend met een BMW i3

Wil je graag eens ervaren hoe het voelt om met een elektrische wagen te rijden? Doe mee met onze wedstrijd en misschien ga jij binnenkort enkele dagen met een BMW i3 de baan op!

De BMW i3 (lees hier de review) combineert innovatie op het vlak van aandrijving, connectiviteit en design.  Zijn futuristische looks zorgen ervoor dat je binnenin een zee van ruimte hebt én tegelijk een kleine draaicirkel – ideaal voor in de stad. Kleine kinderen profiteren achterin extra, want dankzij de verlaagde achterruit kunnen zij honderduit rondkijken.

Onder de motorkap zorgt een 100% elektrische aandrijving voor een rijbereik tot 160 km. Optioneel zorgt een Range Extender, een soort dynamo voor de batterij, ervoor dat je al rijdend kan bijladen, zodat je tot 300 km ver geraakt zonder te tanken. De batterij opladen kan steeds aan een gewoon stopcontact, maar ook aan een laadpaal. Met een snellader kun je zelfs in 20 à 30 minuten terug op 80% van je rijbereik komen.

Ook op het vlak van connectiviteit staat de BMW i3 mee vooraan. Zo kan je enkele features van de wagen onder meer bedienen met je smartphone en zelfs met enkele smartwatches.

Je maakt kans op een weekend (vrijdag 10 uur tot en met maandag 16 uur) met een BMW i3. Je kan de wagen afhalen bij een BMW i-concessie bij jou in de buurt, waar een specialist je de details van de wagen toelicht.

Om kans te maken op deze prijs, ontgrendel je het wedstrijformulier hieronder door te liken of tweeten, en beantwoord je onze prijsvraag. Meedoen kan tot woensdag 20 januari om 12 uur. De winnaar wordt nadien persoonlijk op de hoogte gebracht.

Ontdek BMW Belux op Facebook of Instagram.

De wedstrijd is afgelopen. De winnaar werd persoonlijk op de hoogte gebracht.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business