Wedstrijd

12 dagen kerst: Win een mesh-ready wifi-pakket van AVM

24 uur lang maak je kans op een mesh-ready wifi-pakket van AVM. Haal draadloos internet tot in de verste uithoeken van je juis met deze gebruiksvriendelijke oplossing.

TechPulse is in kerststemming en dat zal je geweten hebben. In de aanloop naar Kerstmis geven we iedere dag een mooie technologieprijs weg aan één of meer gelukkige winnaars. Je krijgt telkens 24 uur de kans om het cadeau te winnen. Na 24 uur maken we een winnaar bekend en onthullen we de volgende prijs. Via deze kalender krijg je een overzicht van alle cadeaus die we al hebben weggegeven, en een hint van wat er nog zit aan te komen.

Vandaag halen we een mesh-ready wifi-pakket van AVM onder onze boom vandaan, met daarin een FRITZ!Box 7590, FRITZ!Powerline 1240E en FRITZ!WLAN 1750E repeater.

AVM mesh-ready wifi-pakket

Mesh moet de netwerkhype van het afgelopen jaar zijn. Een mesh-netwerk bestaat uit verschillende wifi-toegangspunten die in staat zijn om onderling met elkaar te communiceren. Hierdoor verbinden draadloze apparaten zich altijd automatisch met het sterkste toegangspunt.

Met mesh kan je je wifi-netwerk op een gebruiksvriendelijke manier tot in de verste uithoeken van het huis uitbreiden. Alleen heb je daar wel aangepaste apparatuur voor nodig en die is vandaag nog aan de dure kant. AVM pakt het anders aan en breidt enkele van zijn bestaande routers, waaronder de FRITZ!Box 7590, uit met mesh-functionaliteit via een firmware-upgrade. Op dit moment kan je die al in bèta uitproberen.

Een router die mesh-functionaliteit krijgt via een update is bijzonder, maar AVM gaat nog een stap verder en schakelt zijn FRITZ!WLAN wifi-repeaters en FRITZ!Powerline-adapters ook in om de mesh-dekking te vergroten. Zo kan je eenvoudig extra ruimtes van wifi voorzien, zonder dat je moet investeren in dure extra mesh-apparaten.

Doe mee en win!

Wij mogen vandaag één lezer gelukkig maken met een AVM mesh-ready wifi-pakket.

Je kan heel eenvoudig je kans wagen: like ons op Facebook of volg ons op Twitter en laat je e-mailadres achter. Alleen als je beide stappen voltooid, wordt je deelname meegerekend. Deelnemen kan tot morgenmiddag, vrijdag 22 december om 12 uur.

Na afloop maken we zo snel mogelijk de winnaar bekend en wordt het pakket in zijn of haar richting gestuurd.

Deze wedstrijd is afgesloten. De winnaar wordt gecontacteerd en kan je terugvinden op onze overzichtspagina.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business