Wedstrijd

12 dagen kerst: Win de Bitdefender BOX 2 om je slimme huis goed te beschermen

24 uur lang maak je kans op de Bitdefender BOX 2. Met de Bitdefender BOX zorg je dat ook in de nabije toekomst al je smart home-apparatuur veilig blijft.

TechPulse is in kerststemming en dat zal je geweten hebben. In de aanloop naar Kerstmis geven we iedere dag een mooie technologieprijs weg aan één of meer gelukkige winnaars. Je krijgt telkens 24 uur de kans om het cadeau te winnen. Na 24 uur maken we een winnaar bekend en onthullen we de volgende prijs. Via deze kalender krijg je een overzicht van alle cadeaus die we al hebben weggegeven, en een hint van wat er nog zit aan te komen.

Deze wedstrijd is afgesloten, de winnaar wordt gecontacteerd. Op onze overzichtspagina voor 12 dagen kerst vind je alle lopende acties terug.

Vandaag halen we wederom een cadeau onder onze kerstboom vandaan, we vonden een onmisbare toevoeging in het slimme huis: de Bitdefender BOX 2, die we toevallig ook mogen weggeven.

Bitdefender BOX 2

Bitdefender kwam tijdens CES Las Vegas (2018) met een nieuwe oplossing om je ‘connected home’ beter te beveiligen – de Bitdefender BOX 2 is gemakkelijk te verbinden met je router, en zorgt in een paar stappen voor een veiligere internetverbinding. Met de opkomst van smart home-producten is er een steeds groter belang dat je huis goed beveiligd; bijvoorbeeld: met slimme deursloten leg je je eigen veiligheid in de handen van de netwerkverbindingen in huis.

[related_article id=”230841″]

De Bitdefender BOX 2 is volledig te bedienen via de Bitdefender Central-applicatie op je Android of iOS-apparaat. Zodra een nieuw apparaat met het Wi-Fi netwerk verbindt krijg je daar direct een melding van, ook krijg je de mogelijkheid om daar een actie op te ondernemen. Daarnaast kan de Bitdefender BOX 2 buitengewoon gedrag van apparaten detecteren met de ‘Anomaly Detection’-functionaliteit, deze apparaten worden ook direct geblokkeerd van het uitvoeren van de schadelijke acties op het Wi-Fi netwerk.

Je hebt niet alleen een voordeel van de Bitdefender BOX 2 als je veel smart home apparaten in huis hebt staan, maar juist ook als je veel andere apparaten op het draadloze netwerk verbonden hebt. Zo kan je met de ‘Safe Browsing’-functionaliteit onveilige webadressen laten blokkeren, bijvoorbeeld als deze zijn aangemerkt als phishing en fraude-gerelateerde websites. Ook scant de Vulnerability Assessment je netwerk constant om onveiligheden in het Wi-Fi netwerk te blokkeren. Als laatste belangrijke functionaliteit zorgt de Bitdefender BOX 2 ervoor dat waardevolle data niet zonder encryptie over het netwerk verzonden wordt.

Doe mee en win!

Wij mogen één lezer gelukkig maken met de Bitdefender BOX 2, een manier om ook in de toekomst je slimme huis goed te beschermen.

Je kan heel eenvoudig je kans wagen: like ons op Facebook of volg ons op Twitter, en laat je e-mailadres hieronder achter in het formulier. Alleen als je beide stappen voltooit, wordt je deelname meegerekend. Deelnemen kan tot morgenmiddag, woensdag 19 december om 12 uur.

Deze wedstrijd is afgesloten, de winnaar wordt gecontacteerd. Op onze overzichtspagina voor 12 dagen kerst vind je alle lopende acties terug.

Na afloop wordt de winnaar persoonlijk benaderd en wordt de Bitdefender BOX 2 in zijn of haar richting gestuurd.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business