Wedstrijd

12 dagen kerst: Win een BikeFinder fietstracker

We zijn ondertussen al aan ons derde cadeau. Vandaag hebben we de BikeFinder fietstracker voor jou in de aanbieding, je maakt twee keer kans.

TechPulse is in de kerststemming en dat zal je geweten hebben. In de aanloop naar Kerstmis geven we iedere dag een mooie technologieprijs weg aan één of meer gelukkige winnaars. Je krijgt telkens 24 uur de kans om het cadeau te winnen. Na 24 uur maken we een winnaar bekend en onthullen we de volgende prijs.

Vandaag willen wij ervoor zorgen dat je je fiets niet meer verliest. De BikeFinder fietstracker is een kleine GPS-tracker die het tot 8 weken kan volhouden op één batterijlading. Het kleine toestelletje past op alle fietsmodellen, is gemakkelijk te installeren en vooral: het weegt niets. Je hoeft dus geen extra kilo’s mee te sleuren. Natuurlijk is deze kleine BikeFinder opgewassen tegen alle weersomstandigheden. Zo moet je je geen zorgen maken over onderhoud. Hoe het precies werkt? BikeFinder plaatst een kleine e-SIMkaart en GPS-antenne in de tracker. Daardoor kan je via de app je fiets contant over heel Europa volgen.

 

Doe mee en win!

Wij mogen vandaag een winnaar blij maken met de BikeFinder, de handigste fietstracker die je vandaag kan vinden.

Je kan heel eenvoudig je kans wagen door dit deelnameformulier in te vullen. Deelnemen kan tot donderdag 12 december om 12 uur.

Uitzonderlijk maak je vandaag twee keer kans op deze BikeFinder fietstracker. Like en volg de pagina van BikeFinderBenelux deel het bericht van de winactie met je vrienden en maak nog eens kans!

Na afloop wordt de winnaar persoonlijk benaderd en wordt de BikeFinder in zijn of haar richting gestuurd.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business