Wedstrijd

12 dagen kerst: win de TP-Link Tapo C420S2 beveiligingscamera’s

12 dagen kerst tp-link Tapo C420S2
Vandaag geven we voor 12 dagen kerst de TP-Link Tapo C420S2 beveiligingscamera's weg. Waag snel je kans!

TechPulse is in de kerststemming, daarom willen we al onze lezers de kans geven om leuke gadgets te winnen. Vandaag ligt er een pakketje van TP-Link onder de kerstboom. Je maakt namelijk kans op een set van twee TP-Link Tapo C420S2 beveiligingscamera’s ter waarde van 209 euro.

  • Deze winactie is inmiddels afgelopen. De winnaar wordt binnenkort gekozen en persoonlijk gecontacteerd.

In de aanloop naar Kerstmis geven we elke dag een mooie technologieprijs weg aan één gelukkige winnaar.

Wil je weten welke andere pakjes we nog onder de boom hebben liggen? Bekijk dan hier alvast onze teasers. De laatste giveaway vindt plaats op 23 december.

Win de TP-Link Tapo C420S2

Met de TP-Link Tapo C420S2-beveiligingscamera’s kun je je huis dag en nacht bewaken tegen een schappelijke prijs. Een set van twee camera’s voor buitenshuis gebruik kost zo’n 209 euro. Voor die prijs krijg je haarscherp QHD (2.560×1.440 pixels) beeld, nachtzicht-beelden in kleur en camera’s die je draadloos gebruikt; ze zijn namelijk voorzien van een interne batterij. TP-Link stelt dat je de Tapo beveiligingscamera’s 180 dagen kan gebruiken bij gemiddeld 10-20 videogebeurtenissen per dag.

Tref je inbrekers of ongewenste personen aan rondom je huis? Het ingebouwde alarm met lichten moet dan helpen om ze af te schrikken. Je kan bovendien direct met de personen communiceren via de ingebouwde speakers en microfoons. Ook handig als je even niet thuis bent als een pakketje bij je wordt afgeleverd.

TP-Link Tapo C420S2

Wat de Tapo C420S2 uniek maakt is de meegeleverde hub. Zo hoeven beelden van de camera niet in de Tapo-cloud te worden opgeslagen, maar kun je alle data lokaal opslaan. Spaart je enerzijds een bak geld uit en anderzijds hoef je je minder zorgen te maken over de beveiliging van je data. Het enige dat je voor deze functie nog moet aanschaffen is een microSD-kaart van maximaal 256 GB.

Doe mee en win!

Wij mogen één lezer blij maken met de TP-Link Tapo C420S2-beveiligingscamera’s. Je kan heel eenvoudig je kans wagen door het deelnameformulier hieronder in te vullen.

12 dagen kerst: win de Tapo C420S2 beveiligingscamera’s van TP-Link

Deelnemen kan tot vrijdag 9 december om 12 uur. Na afloop wordt de winnaar persoonlijk benaderd.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business