Wedstrijd

12 dagen kerst: win de Devolo WiFi 6 Repeater 3000

12 dagen kerst wedstrijd devolo wifi 6 repeater 3000
Voor 12 dagen kerst hebben we vandaag de Devolo WiFi 6 Repeater 3000 in de aanbieding. Misschien word jij wel de gelukkige winnaar?

TechPulse is, zoals elke december, volop in de kerststemming. Naar goede gewoonte geven we dan ook weer elke dag een leuk product weg in de laatste 12 dagen voor Kerstmis. Vandaag maak je kans op de Devolo WiFi 6 Repeater 3000, ter waarde van 99,90 euro.

  • Deze winactie is inmiddels afgelopen. De winnaar wordt binnenkort gekozen en persoonlijk gecontacteerd.

Benieuwd naar waar je nog kans op kan maken de komende dagen? Bekijk dan zeker onze overzichtspagina. Daar vind je namelijk al wat hints naar de andere cadeaus van 12 dagen kerst.

Win de Devolo WiFi 6 Repeater 3000

Als je op sommige plaatsen in je woning last hebt van zwak of zelfs geen wifibereik, dan ben je bij de ideale wedstrijd beland. “Devolo stopt wifiproblemen”, stelt het bedrijf zelf op de verpakking van hun producten. Daarbij voegt Devolo ook de daad bij het woord. Vanuit de Home Network-app krijg je duidelijke instructies voor de installatie, en daarna ben je vertrokken. De repeater schakelt je vrijwel naadloos over naar zijn eigen netwerk van zodra je bereik wat slechter wordt.

devolo wifi 6 repeater 3000 verpakking wedstrijd 12 dagen kerst

Daarbovenop biedt de app natuurlijk meer aan: om te beginnen heb je een handig overzicht van de Devolo-producten die je in huis hebt. Is het wifibereik nog niet wat het zou moeten zijn, kan je in de app zelfs tips krijgen om de wifidekking te verbeteren; bijvoorbeeld het verplaatsen van de repeater is een optie. Kom je toch een probleem tegen tijdens het gebruiken, heb je enkele hulpgidsen in de app zelf. Moest je daarmee niet geholpen zijn, kun je rechtstreeks vanuit de app ook de hulpdesk van Devolo bereiken.

Wil je nog meer weten over deze repeater en onze ervaring ermee? Dan kan je ook onze review lezen.

Doe mee en win!

Wij mogen één lezer gelukkig maken met de Devolo WiFi 6 Repeater 3000. Vul simpelweg het deelnameformulier in om kans te maken.

12 dagen kerst: win de Repeater 3000 van Devolo

Deelnemen kan tot woensdag 14 december om 12:00. Na afloop wordt de winnaar persoonlijk benaderd.

Benieuwd naar het wedstrijdreglement? Dat kan je hier raadplegen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business