Wedstrijd

12 dagen kerst: win een Luminar Neo Pro-licentie

12 dagen kerst skylum luminar neo pro
Voor 12 dagen kerst geven we vandaag een Luminar Neo Pro-licentie van Skylum weg. Sleep jij dit kerstcadeau in de wacht?

Zoals elke kerstperiode kunnen we bij TechPulse onze lezers weer verblijden met allerlei leuke cadeaus. We geven 12 dagen lang, in de aanloop naar Kerstmis, elke dag iets leuks weg. Vandaag is dat een Luminar Neo Pro-licentie van Skylum. De licentie blijft maar liefst tien jaar geldig!

Wil je weten op welke fijne prijzen je de komende dagen nog kans maakt? Dan kan je onze overzichtspagina bekijken voor enkele teasers.

Win een Luminar Neo Pro-licentie

Als je graag aan beeldbewerking doet of ermee zou willen beginnen, is Luminar Neo een goede keuze op vlak van software. Het programma maakt gebruik van AI om foto’s te bewerken, zowel op een realistische manier als op een fantasierijke manier. De belichting van een foto kan je vlot bijstellen, maar de achtergrond van een onderwerp is ook zo veranderd. Alle vormen van creatieve fotobewerking zijn dus mogelijk met dit programma.

De Pro-versie van het programma biedt net nog dat tikkeltje meer. Zo krijg je een licentie voor twee computers in plaats van één. Daarbovenop krijg je toegang tot een heleboel extensies voor Luminar Neo. Daarmee kun je via AI achtergronden verwijderen, ruis verwijderen, bewegingsonscherpte oplossen en zo voort.

Doe mee en win!

Wij mogen één van onze lezers gelukkig maken met een tien jaar durende licentie voor Luminar Neo Pro, ter waarde van 1190 euro. Je kan deelnemen aan de wedstrijd door simpelweg onderstaand formulier in te vullen.

12 dagen kerst: win een Luminar Neo Pro licentie van Skylum

Deelnemen kan nog tot dinsdag 20 december om 12 uur. Na afloop wordt de winnaar persoonlijk benaderd en gaat de volgende actie van start.

Benieuwd naar de regels? Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business