Wedstrijd

TechPulse viert de zomer #3: win een TCL QLED-tv (4K)

TCL QLED-tv winactie
De zomer loopt stilaan op zijn einde. De TechPulse-zomergiveaway is echter nog niet uitgebrand: we geven ditmaal een prachtige TCL QLED-tv weg.

TechPulse viert ook in 2023 de zomer. Nadat we recent een krachtige mini-speaker van Teufel en te gekke accessoires van Trust mochten weggeven, staat ditmaal een TCL-televisie op het menu. Meer specifiek gaat het om de 55-inch TCL 55C735: een model uit TCLs QLED-reeks.

  • Bekijk hier ons TechPulse viert de zomer-overzicht

TCL introduceerde de 55C735 in 2022 voor 800 euro. Aan dat bedrag krijg je een QLED-paneel, met een 120Hz-beeldverversing en Global Dimming. Volgens TCL ondersteunt de tv verder Dolby Vision, Dolby Vision IQ, HDR10, HDR10+ en HLG (Hybrid Log Gamma). Voor de gamers onder ons heeft TCL de televisie ook nog voorzien van FreeSync Premium. Die techniek maakt variabele beeldverversing mogelijk.

Qua smarts gebruikt TCL op dit model Googles Android TV-besturingssysteem. Dit OS ondersteunt Google Cast en AirPlay 2 voor draadloze (scherm) casting. Qua aansluitingen kan je rekenen op drie HDMI-ingangen, een RJ45-ethernetaansluiting én een USB 2.0-poort. Er is ten slotte een CI+-slot op de televisie aanwezig.

Win de TCL QLED-tv

Wil je de TCL 55C735 winnen? Vul dan zeker onderstaand Gleam-formulier in voor maandag 28 augustus, 12 uur.

TechPulse viert de zomer #3: win een TCL QLED-tv (4K)

De winnaar wordt nadien persoonlijk op de hoogte gebracht. TechPulse of de fabrikanten dragen zorg voor de levering van prijzen aan de winnaar.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business