Wedstrijd

12 dagen kerst: win de Devolo Wi-Fi 6 Repeater 3000

Devolo wifi 6 repeater 3000 12 dagen kerst
© Devolo
Dag vier van 12 dagen kerst staat in het teken van de Devolo Wi-Fi 6 Repeater 3000. Je kan deelnemen tot 13 december om 12 uur.

TechPulse is in de kerststemming, daarom willen we al onze lezers de kans geven om leuke gadgets te winnen. Vandaag ligt er een pakketje van Devolo onder de kerstboom. Je maakt namelijk kans op de Devolo Wi-Fi 6 Repeater 3000 ter waarde van 99 euro.

  • Deze winactie is afgesloten. Kijk in ons overzicht voor andere winacties van 12 dagen kerst.

In aanloop naar Kerst geven we elke dag een mooie technologieprijs weg aan één gelukkige winnaar. Wil je weten welke andere pakjes we nog onder de boom hebben liggen? Bekijk dan alvast hier onze teasers. De laatste giveaway vindt plaats op 22 december.

Win de Devolo repeater 3000

De nieuwe Devolo Wi-Fi 6 Repeater 3000 is ontworpen om de wifiverbinding in huis te versterken, vooral waar apparaten ver van de router staan. Het apparaat biedt een oplossing voor problemen zoals haperingen bij 4K-streaming, verbroken of vertraagde verbindingen tijdens videoconferenties en frustrerende momenten tijdens het gamen.

De repeater werkt samen met alle gangbare routermodellen en maakt binnen enkele seconden verbinding met je bestaande router. Het apparaat breidt het bestaande draadloze netwerk van de router uit, waardoor er geen extra configuratie van apparaten nodig is. De Wi-Fi 6 Repeater 3000 ondersteunt de geavanceerde Wi-Fi 6-standaard met overdrachtssnelheden tot 3.000 Mbps. Wi-Fi 6 maakt efficiënter gebruik van wififrequenties en zorgt voor meer bandbreedte per datastroom, waardoor het beter geschikt is voor het beheren van meerdere verbindingen tegelijk. Dit is gunstig voor huishoudens met een groeiend aantal apparaten.

Bovendien verlengt de Wi-Fi 6-standaard de levensduur van batterijen van smarthome-apparaten die op batterijen werken. De devolo Wi-Fi 6 Repeater 3000 beschikt ook over geavanceerde mesh-functies, waardoor een draadloos netwerk kan worden opgezet met wifi-toegangspunten die perfect op elkaar zijn afgestemd. Dit voorkomt weeral haperingen en verbroken verbindingen. Het apparaat is ontworpen voor eenvoudige en flexibele bediening en kan eenvoudig in het stopcontact worden gestoken voor gebruik.

Doe mee en win!

Wij mogen één lezer blij maken met de Devolo Repeater 3000. Je kan heel eenvoudig je kans wagen door het deelnameformulier hieronder in te vullen.


Deelnemen kan tot 13 december om 12 uur. Na afloop wordt de winnaar persoonlijk benaderd.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business