Wedstrijd

12 dagen kerst: win de iiyama G-MASTER GB2470HSU-W5

iiyama 12 dagen kerst
© iiyama
Met kerst in het vooruitzicht maak je vandaag kans op de prachtige witte iiyama G-MASTER GB2470HSU-W5 gamingmonitor. Je kan deelnemen tot woensdag 20 december om 12 uur.

TechPulse is in de kerststemming, daarom willen we al onze lezers de kans geven om leuke gadgets te winnen. Vandaag ligt er een pakket van iiyama onder de kerstboom. Je maakt namelijk kans op de iiyama G-MASTER GB2470HSU-W5 gamingmonitor van 169 euro.

  • Deze winactie is afgesloten. Kijk in ons overzicht voor andere winacties van 12 dagen kerst.

In aanloop naar Kerst geven we elke dag een mooie technologieprijs weg aan één gelukkige winnaar. Wil je weten welke andere pakjes we nog onder de boom hebben liggen? Bekijk dan alvast hier onze teasers. De laatste giveaway vindt plaats op 22 december.

Win de iiyama G-MASTER GB2470HSU-W5

De iiyama G-Master GB2470HSU-W5 is een 24-inch gamingmonitor die je volledig onderdompelt in je games. Hier zijn enkele kenmerken van de monitor:

  • Fast IPS-technologie: deze monitor biedt betrouwbare en levendige beelden met een uitstekende kleurnauwkeurigheid. De Moving Picture Response Time (MPRT) is slechts 0,8 milliseconden, wat zorgt voor vloeiende beelden tijdens snelle actiescènes.
  • 165Hz-verversingssnelheid: met een hoge verversingssnelheid van 165Hz kun je snel reageren en ghosting-effecten vermijden.
  • FreeSync Premium: minimaliseert invoervertraging en stotterproblemen door de verversing van het scherm af te stemmen met je GPU. Zeker bij zwaardere games moet dit zorgen voor vloeiendere gameplay.
  • Black Tuner: pas de helderheid van schaduwen aan voor beter zicht in duistere games. Ook handig voor als je eens (iets te) donkere films of series kijkt.
  • Vooraf gedefinieerde gamingmodi: kies uit verschillende gamingmodi (zoals FPS) of stel een eigen profiel in.
  • In hoogte verstelbare voet: pas de schermpositie aan voor comfort tijdens lange gamesessies. Dit komen we meestal enkel tegen op duurdere gamingmonitoren van boven de 200 euro.

Doe mee en win!

Wij mogen één lezer blij maken met de iiyama G-Master GB2470HSU-W5. Je kan heel eenvoudig je kans wagen door het deelnameformulier hieronder in te vullen.


Deelnemen kan tot 20 december om 12 uur. Na afloop wordt de winnaar persoonlijk benaderd.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business