Download de gratis white paper over mobiele malware

Uw medewerkers met mobiele toestellen en apps vormen een ernstig risico voor uw bedrijf. Deze gratis white paper vertelt u er alles over.
[white paper] – Uw medewerkers met mobiele toestellen en apps vormen een ernstig risico voor uw bedrijf. Deze gratis white paper vertelt u er alles over.

Uw bedrijf gaat mobiel. U gebruikt steeds meer mobiele toestellen, zoals smartphones en tablets. Maar eventuele gevaren, zoals malware, gaan ook steeds vaker mobiel.

Plaats u zelf voor heel even in de plaats van een potentiële hacker of cybercrimineel. Niet zozeer de traditionele IT-infrastructuur lijkt vandaag het uitgekozen doelwit, maar de vele mobiele toestellen, vaak eigendom van uw medewerkers zelf. Vandaag heeft zowat 70 procent van de werknemers toegang tot bedrijfsnetwerken via personal devices.

Mobiele gebruikers gedragen zich anders dan traditionele pc-gebruikers. Dat maakt het voor malware makkelijker om zijn weg te vinden op het mobiele toestel. Mobile devices worden op meerdere locaties gebruikt, en vaak op onveilige netwerkverbindingen.

[related_article id=”161563″]

Vaak doen hackers een beroep op bestaande mobiele apps in de appstores. Vervolgens creëren zij malware om voordeel te halen uit de kwetsbaarheden. Op die manier kunnen zij applicaties op mobiele toestellen infecteren. Een recente studie bij meer dan 4.600 IT- en IT-securityprofessionals wees uit dat 74 percent van hen aangaf dat medewerkers met mobiele toestellen een ernstig risico vormen.

Deze white paper – What can you do differently to guard against threats from rapidly evolving mobile malware? – doet de hele problematiek uit de doeken. Hij situeert de potentiële gevaren, en hoe u er als bedrijf mee om moet gaan en zich ertegen kunt wapenen.

Download hem nu gratis op:

$(document).ready(function() {
$(“.fancybox”).fancybox();
});

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business