groei

[Whitepaper] Bedrijven wenden zich steeds vaker tot de hybrid cloud om bepaalde bedrijfsdoelstellingen te faciliteren.

[whitepaper title=”Haal het maximale uit de hybrid cloud” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/ibm_p_opti.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper/20150603_IBM_power_hybrid_cloud”]

Bedrijven die hun werklast met meer snelheid, voorspelbaarheid en flexibiliteit willen verwerken, wenden zich steeds meer tot de hybrid cloud. Services worden in toenemende mate geleverd via deze nieuwe generatie van applicaties.

De uitdagingen die gepaard gaan met de inzet van de hybrid cloud zijn aanzienlijk, waaronder bijvoorbeeld kwesties als performance, veiligheid en service levels. Bij de keuze van het juiste platform voor je hybride omgeving is het belangrijk om te begrijpen dat niet elke IT infrastructuur hetzelfde is en dat het aan enkele voorwaarden moet voldoen om het meeste te halen uit de hybrid cloud.

Deze whitepaper presenteert op beknopte wijze drie cases waarin een hybrid cloud een bepaalde bedrijfsdoelstelling kan faciliteren: de integratie van data, het beheer en ook de portability van werklast.

[/whitepaper]