White paper

Hybrid cloud: werk met flexibiliteit en controle

[Whitepaper] Veel bedrijven zien toekomst in een hybrid cloud-omgeving. Hoe past u deze technologie echter volledig in binnen de huidige muren van uw bedrijf?
[whitepaper title=”Hybrid cloud: werk met flexibiliteit en controle” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/ibmq3cloud.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper/20150722_IBM_hybridcloud_solutionsguide”]

De tijden veranderen en dit is ook goed voelbaar op de werkvloer. Om competitief te kunnen blijven op de markt, veranderen daarom meer en meer bedrijven hun manier van werken. Onderzoek toont aan dat maar liefst 70 procent van alle bedrijven zal investeren in hybrid cloud-omgevingen dit jaar.

De nieuwe hybrid cloud is open en flexibel. Hierdoor behoudt u de vrijheid om op elk moment van omgeving te veranderen en kan u applicaties en data verplaatsen naar waar u wilt. Data-sharing, het maken van analyses en veiligheid gaan hand in hand in dergelijke omgevingen, waardoor ontwikkelaars worden ondersteund bij het maken van de nieuwste virale app of bij het opstellen van een nieuw businessmodel.

Hoe zorgt u echter voor een hybrid cloud-omgeving die aan de noden van uw bedrijf voldoet? In deze whitepaper wordt een volledig stappenplan uit de doeken gedaan om u te helpen bij het maken van de juiste beslissingen. Deze stappen gaan van het kiezen van de juiste partner, tot het uitbouwen van een volledige infrastructuur voor de hybrid cloud. [/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business