White paper

Analytics op de private cloud: flash maakt het mogelijk

[Whitepaper] In deze whitepaper ontdekt u hoe flashopslag uw business intelligence, analytics en big data kan ondersteunen.
[whitepaper title=”IBM Spectrum Scale with IBM FlashSystem: Enabling Private Clouds and Analytics” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/leadgenstorage.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper/20150921_IBM_storage_flash_IBM_spectrum”]

Flash is een onontbeerlijke aanvulling op de klassieke harde schijf. Bedrijven hebben nood aan de snelle opslagtechnologie, maar natuurlijk is ook een goede ondersteuning onontbeerlijk.

De harde schijf bestaat al 60 jaar, een eeuwigheid in de meeste sectoren en meer dan dat in de wereld van IT. De technologie heeft significante prestatiebeperkingen waar flashopslag komaf mee maakt. De kost van enterprise-level flasharrays biedt nieuwe mogelijkheden voor bedrijven die meer prestaties vereisen.

IBM en flashopslag gaan hand in hand met Spectrum Scale en FlashSystem. Beiden zijn op elkaar afgestemd. Dankzij de snelle technologie wordt  het uitvoeren van analytics op  de privé-cloud mogelijk. In deze whitepaper ontdek je de voordelen van flash, de voornaamste redenen waarom bedrijven voor de opslagtechnologie kiezen, en de manieren waarop flash business intelligence, analytics en big data ondersteunt.

[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business