White paper

Data snel omzetten in beslissingen

[Whitepaper] Hoe zet je de data in een bedrijf snel om in gefundeerde beslissingen? Deze whitepaper leert je daar alles over.
[whitepaper title=”How to Go From Data to Decisions as Quickly as Possible” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/Whitpaper_analyticallifecycle_0.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper/20160412_SAS_analyticalcycle”]

Analytische modellen vormen de basis voor cruciale beslissingen; ze kunnen een methode zijn om klantenrelaties te versterken, prestaties te verbeteren, en zowel meer omzet als minder risico’s bewerkstelligen. Vanzelfsprekend is het daarom aangewezen om deze modellen op een efficiënte manier te implementeren en de opgeleverde data accuraat te gebruiken. Maar hoe doe je dat precies, data omzetten naar beslissingen?

In deze whitepaper wordt uitgelegd hoe analytische modellen fungeren en hoe SAS-componenten dit proces kunnen vereenvoudigen. De SAS Analytical Life Cycle brengt de levenscyclus van een analytisch model in kaart. Daarbij worden de twee fases van Discovery en Deployment uitgelegd aan de hand van korte stappen. Verder wordt niet alleen de cyclus van een afzonderlijk analytisch model duidelijk, maar wordt ook beschreven hoe een geschikte analytische omgeving eruitziet.

Daarnaast wordt toegelicht hoe SAS kan helpen om overbodige stappen in de cyclus te elimineren. Zowel bij de voorbereiding, ontwikkeling, implementatie, beheer en evaluatie van een analytisch model biedt SAS oplossingen op één geïntegreerd platform. Zo wordt het generen van meer en betere modellen met minder middelen mogelijk. Lees ten slotte in twee heldere casestudies hoe grote spelers al vertrouwen op het SAS-framework.

[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business