White paper

Het wat, hoe en waarom van datavisualisatie

[Whitepaper] Met de opkomst van het internet of things en big data wordt ook het visualiseren van die gegevens steeds belangrijker. Deze whitepaper leert je daar alles over.
[whitepaper title=”Data Visualization: The What, Why and How” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/Whitepaper_Datavisualisation_2.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper/20160412_SAS_DataVisualization”]

Een paar jaar geleden zouden termen als “big data” en “Internet of Things” alleen voor een paar insiders bekend in de oren hebben geklonken, tegenwoordig liggen ze in de mond van bijna elke bedrijfsleider. Ondanks de opkomst van big data stellen kenners dat we momenteel geen nood hebben aan meer data, maar aan meer relevante en bruikbare data.

Data visualisatie komt tegemoet aan die vraag. Niet alleen stelt het in staat om snel inzicht te krijgen in een dataset en de trends in de markt die deze signaleren, visualisatie geeft beslissingsnemers ook de tools in handen om effectieve beslissingen te nemen. Lees meer over de voordelen van data visualisatie en over het gebruik ervan in specifieke cases in de onderstaande whitepaper.

[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business