White paper

Top vijf overwegingen voor business Intelligence

[Whitepaper] De kwaliteit van je BI-systeem is essentieel voor de inzichten die je in je data kan verwerven. Ontdek de vijf belangrijkste overwegingen die je moet maken bij de keuze van je systeem.
[whitepaper title=”Top vijf overwegingen voor self-service BI” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/Whitepaper_5considerations.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper/20160601_IBM_Self-ServiceBI”]

Onderstaande whitepaper verklaart om te beginnen waarom een selfservice BI-dashboard net de geschikte keuze is voor meeste ondernemingen. Daarnaast wordt stilgestaan bij de noodzakelijke vragen voor implementatie: hoe interactief moeten de dashboards zijn? Hoe wordt de beschikbare data aangepast aan de rol van de werknemer? Is mijn onderneming klaar of is een training nodig? Kies ik voor een schaalbaar of modulair systeem?

Aan de hand van die vragen wordt de top vijf opgesteld van overwegingen die elke CIO of CTO moet maken bij de keuze voor een selfservice BI-systeem. Met concrete voorbeelden wordt uitgelegd hoe je een antwoord kunt vinden, én hoe een selfservice dashboard je onderneming kan assisteren in het verwerken van data: altijd, overal.

[/whitepaper]

 

Meer weten over dit onderwerp? Klik hier.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business