[Whitepaper] Een diepgaande, correcte analyse van big data vraagt om een goede samenwerking. SAS kan daarbij helpen.

[whitepaper title=”The Power of Collaboration” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/260080/The%20Power%20of%20Collaboration.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper2016/20161012_SAS_collaboration”]

Iedereen komt vandaag in contact met analysetools. Tegenwoordig moet je daar ook geen talent meer voor hebben, alleen Microsoft Office en de juiste tool.

Big data zijn steeds makkelijker te verkrijgen. Tegenwoordig kan eender wie snel aan de slag met een grote brok gegevens en enkele simpele analysetools. Denk maar aan wat WordPress of Google Analytics je kan bieden. Er wordt ook steeds meer verwacht dat je een ingreep statistisch kan aantonen. Een diepgaande, correcte analyse vraagt echter samenwerking.

Een interpretatie heeft meer kans om juist te zijn, als je ze deelt met collega’s. Het komt er dan op aan om jouw gegevens zo goed en correct mogelijk te delen met zij die meewerken, ook als ze zich aan het andere eind van de wereld bevinden. SAS kan daarbij helpen, zonder dat je nieuwe software onder knie moet proberen krijgen. Een basiskennis van Microsoft Office is al voldoende.

[/whitepaper]