Hoe IT infrastructuur je digitale transformatie beïnvloed

[Whitepaper] Bedrijven die zich willen wapenen voor de toekomst moeten nadenken over waar ze hun data plaatsen. Interxion voerde een grootschalige enquête uit naar de beslissingen die ondernemingen op dit vlak nemen.
[whitepaper title=”Hoe IT infrastructuur je digitale transformatie beïnvloed” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/260080/0_grafisch.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper2016/20170714_interxion”]

Bedrijven die zich willen wapenen voor de toekomst moeten nadenken over waar ze hun data plaatsen. Interxion voerde een grootschalige enquête uit naar de beslissingen die ondernemingen op dit vlak nemen.

Experts blijven er op hameren: bedrijven die geen digitale transformatie doorvoeren, lopen grote kans om achterop te raken op hun concurrenten. Maar wat houdt die digitale transformatie precies in? Een van de belangrijke aspecten waar bedrijven de knoop moeten doorhakken is het bewaren van data: gebeurt dat ter plekke, of gaat men op zoek naar een datacenter buitenshuis?

IDC voerde in samenwerking met Interxion een grootschalige enquête uit naar de keuzes die Europese bedrijven maken op dit vlak, en peilde hen naar hun ervaringen met digitale transformatie. Je leest de resultaten van dat onderzoek gratis in deze whitepaper.

[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zie jij heil in de toekomst van VR?

  • Nee (55%, 127 Votes)
  • Ja (21%, 49 Votes)
  • Ja, ik heb ook een VR-bril (10%, 22 Votes)
  • Ja, ik wil een VR-bril kopen (8%, 18 Votes)
  • Nee, ik heb wel een VR-bril (6%, 13 Votes)

Aantal stemmen: 229

Laden ... Laden ...
Tenways CGO600 verkrijgbaar aan de laagste prijs ooit

Tenways CGO600 verkrijgbaar aan de laagste prijs ooit

Bekijk beschikbaarheid

Business