De top 10 criteria voor het kiezen van een managed service provider

Als bedrijf heb je niet altijd de budgetten om intern in te zetten op digitale transformatie, maar je kan hier niet achterop hinken. Een managed service provider is de ideale oplossing.

Het versnellen van de digitale transformatie is een belangrijk werkpunt in veel organisaties. Cloud, analytics en mobile zijn belangrijke technologieën die zorgen voor een complexe IT-omgeving. Tegelijkertijd groeien IT-budgetten echter niet meer of worden ze zelfs kleiner. Het gevolg is dat veel bedrijven hun maximale potentieel niet bereiken.

Een oplossing voor dit probleem ligt bij managed service providers, externe firma’s die een verzameling IT-mogelijkheden aanbieden. Op deze manier kan je als bedrijf opnieuw de focus leggen bij je kernactiviteiten. Om het beste resultaat te bekomen, is het belangrijk de juiste provider te selecteren. De 10 criteria in deze whitepaper kunnen je daarbij helpen.

[whitepaper title=”De top 10 criteria voor het kiezen van een managed service provider” thumb_url=”https://www.sc.pages02.net/lp/21028/392839/1_7.jpg” download_url=”https://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper2019/20190314_IBM_cn_top10″][/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Laat jij ooit een technologisch implantaat steken?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Clickx 417

Clickx 417

Bestel nu!

Business