Je eigen data-analysestrategie uitbouwen: doe-het-zelf voor de dataliefhebber

Een doorgedreven data-analysestrategie is vandaag de dag een must voor iedere organisatie, bedrijf of onderneming. Lees nu alles over de laatste ontwikkelingen binnen big data en analytics, en hoe ze je productie grondig kunnen optimaliseren.

Wat staat er vandaag de dag op de agenda bij de Chief Data & Analytics Officer? Het uitlijnen van de data en analytics-strategie voor de gehele organisatie, het versterken van data-aangedreven beslissingen over alle productielijnen en elk laatste klein beetje waarde uit je dataset knijpen.

Dit e-book staat boordevol handige ideeën en tools om zelf je eigen succesvolle data-analysestrategie uit te werken, en om ook een stapje verder te gaan dan het conventionele databeheer. Om de theorie aan de praktijk te toetsen, geven we ook een aantal use cases mee. Zo kan je lezen wat een open analytics-aanpak qua voordelen heeft opgeleverd bij Cox Automotive en Cleveland Clinic, en kom je te weten hoe de laatste ontwikkelingen binnen AI een heuse productierevolutie teweeg brengt bij Volvo Trucks en Mack Trucks.

[whitepaper title=”Je eigen data-analysestrategie uitbouwen: doe-het-zelf voor de dataliefhebber” thumb_url=”https://www.sc.pages02.net/lp/21028/392839/Building_your_data_and_analytics_strategy.jpg” download_url=”https://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper2019/20190423_sas_building_your_data”][/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business