DevOps for Dummies: Van buzzwoord naar realiteit

Over DevOps wordt vaak gepraat in het bedrijfsleven, maar vaak weet niemand wat het precies inhoudt. Deze white paper verduidelijkt wat DevOps is en hoe het voor jouw onderneming nuttig kan zijn.

DevOps (Development and Operations) is voor veel mensen een buzzword. Er wordt vaak over gepraat maar niemand weet eigenlijk wat het juist is. Kort samengevat, focust DevOps zich op een samenwerking tussen de zaakvoerder(s) en de verschillende departementen binnen het bedrijf en dat specifiek op het vlak van ontwikkeling, beheer en kwaliteitscontrole van software. Het doel? Sneller kunnen reageren op marktopportuniteiten, waaronder feedback van klanten.

De wereld is continu in beweging en dat maakt DevOps net zo essentieel voor elke organisatie. Snel en behendig reageren op de veranderende eisen van consumenten, evoluerende marktcondities, concurrentiedruk en regelgevingen is waar het om draait. Dit boek zal er dan ook voor zorgen dat jij als leidinggevende weet hoe je bedrijf DevOps met succes kan inzetten.

[whitepaper title=”DevOps for Dummies: Van buzzwoord naar realiteit” thumb_url=”https://www.sc.pages02.net/lp/21028/392839/devops_1.jpg” download_url=”https://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper2019/20190515_IBM_cn_devopsdummies”][/whitepaper]
businessdevopswhite paper

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN