Maak je infrastructuur klaar voor AI-applicaties

De dagen van de homogene computerinfrastructuur zijn geteld. Voorbij is de tijd dat je datacenter gedomineerd wordt door één enkele onderbouw. Zeker met de opkomst aan AI-aangedreven technologieën, wordt die evolutie duidelijk.

 

AI is natuurlijk een erg data-intensieve technologie, en de meeste standaard infrastructuur van een datacenter is niet bijzonder geschikt voor het trainen van gigantische hoeveelheden data. AI wordt daarmee de drijvende kracht achter de processorevolutie. Het zorgt er namelijk voor dat er steeds meer diversiteit komt binnen de processoren, om zo de meest geschikte combinatie te vinden voor het trainen van AI.

 

Goede AI staat of valt met een goede voorbereiding van je big data en analytics. Ondernemingen merken vaak dat ze het merendeel van de tijd binnen hun data- en AI-proces aan de voorbereiding van hun data besteden.

 

Daarnaast is het duidelijk dat dé oplossing voor betere AI gewoon een betere voorbereiding van je data is. In deze white paper lees je hoe dat doet.

 

[whitepaper title=”Maak je infrastructuur klaar voor AI-applicaties” thumb_url=”https://www.pages02.net/bluepixlmedia/whitepaper2019/LPT.url?kn=1177373&vs=YmQwMmU2YjItYWU0My00YjA1LTg1MTktNzQxZTBmYTg5ZDY2OzsS1″ download_url=”https://www.pages02.net/bluepixlmedia/whitepaper2019/20190131_IBM_IFAI66461″][/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat vind jij van de Belgische telecommarkt?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business