Wire

Ontwerp coole canvasafdrukken meteen op uw telefoon

Hebt u vijf minuutjes tijd tijdens het pendelen 's ochtends? Waarom gebruikt u ze niet om uw interieurontwerp een update te geven - rechtstreeks vanaf uw telefoon! Een nieuw decoratieschema voor het interieur creëren was nog nooit zo gemakkelijk. Laten we u nieuwe coole manieren voorstellen om canvasafdrukken en andere afdrukformaten te ontwerpen, perfect voor het smartphonetijdperk.

Geef uw leefruimte een inspirerende nieuwe uitstraling

Met de komst van een nieuw seizoen, denkt u er misschien over na om uw huis te vernieuwen. Het ontwerpschema van uw interieur af en toe opfrissen met een nieuwe foto op canvas of een collectie kaders is een geweldige manier om geïnspireerd te blijven.

U hoeft geen groot budget te hebben. Op heden kunt u uw woonruimte snel en met minimale moeite en kosten transformeren – als u weet waar u hulp kunt vinden. Daarbij komt Bestecanvas.be van pas.

De experten in gepersonaliseerde fotoafdrukken zijn het beste gekend voor hun afgeprijsde canvasafdrukken van topkwaliteit, maar ze hebben ook een ruim aanbod aan betaalbare afdrukken voor wanddecoraties en interieurontwerp. En het beste is dat u deze afdrukken zelf kunt ontwerpen met alleen uw smartphone – en er niet langer dan enkele minuten aan bezig bent.

Wat maakt gepersonaliseerde afdrukken zo geweldig?

Gepersonaliseerde afdrukken zijn perfect als u wijzigingen aan uw interieurontwerp wilt aanbrengen. Ze komen gedrukt met afbeeldingen van uw keuze, wat betekent dat u uw eigen foto’s en digitale ontwerpen kunt omzetten in echte kunstwerken en eersteklas decoratiestukken. U kunt zelfs coole foto’s uit een beeldbank halen – let er wel op dat de fotografen toestemming hebben gegeven om hun werk te gebruiken voor persoonlijke doeleinden.

En dit gemak hoeft niet in te boeten op de afdrukkwaliteit. BesteCanvas.be bereikt geweldige resultaten zowel qua kleurintensiteit als de hoge definitie. Ze maken gebruik van technologie voor oppervlaktebehandeling om de kleurcorrectie en -verzadiging van de originele foto te reproduceren en uw foto’s te drukken in dezelfde luxueuze kwaliteit die u verwacht van reproducties van professionele foto’s of kunstwerken.

Meer mogelijkheden voor gepersonaliseerde interieuroplossingen

Tot voor kort werden fotoafdrukken voornamelijk beperkt tot reproducties op fotopapier. Dit drukmedium is nog steeds vrij populair en heeft zeker zijn voordelen, maar er bestaan nieuwe materialen die snel aan populariteit winnen onder professionele en amateurfotografen.

Steeds meer bedrijven bieden afdrukken op canvas, metaal en acrylglas, evenals fotoreproducties op verhard PVC-schuim. De beste leveranciers investeren in onderzoek en ontwikkeling voordat ze nieuwe ondergronden aan hun productaanbod toevoegen – BesteCanvas.be heeft bijvoorbeeld een speciaal canvastextiel ontworpen dat perfect aansluit bij de HP-latexinkt die gebruikt wordt voor het drukken.

Foto’s rechtstreeks van uw telefoon uploaden

Als u dus door ideeën voor interieurontwerp op Pinterest scrolt, hebben we hier voor u een geweldig idee voor uw volgende koffiepauze. Ga naar BesteCanvas.be. Kies wat u leuk vindt in de afdelingen wanddecoratie, textiel of fotocadeaus. En ontwerp uw afdrukken in slechts enkele minuten.

Het uploadproces van foto’s is perfect voor het smartphonetijdperk. Klik gewoon op de knop “Uploaden”, vink alle foto’s aan die u wilt, en tik op “selecteren”. Uw foto’s worden opgeslagen in een online galerij, en u kunt de foto’s één voor één selecteren om de producten die u wenst te ontwerpen. Zo kunt u snel uw fotobibliotheek transformeren in een echte galerijmuur!

Het enige wat u nodig hebt is uw telefoon en enkele minuten tijd

Aangezien zoveel mensen onder ons nu minstens enkele dagen per week van thuis uit werken, is dit het perfecte moment om uw thuiskantoor opnieuw te ontwerpen – of uw geliefden een onverwacht geschenk te sturen (en het gevoel van samen zijn te behouden wanneer u elkaar even niet ziet).

We hopen dat u niet meer aanmoediging nodig hebt, maar als dat toch het geval is – bieden we u een speciale deal aan. Bestel uw afdrukken bij www.BesteCanvas.be, gebruik de code TECHPULSE10 aan de kassa en ontvang een extra korting van 10% op alle producten – en aangezien alle producten al met een enorme korting komen, kunt u in totaal tot 90% besparen op de verkoopprijs! Verleidelijk, toch?

Dit artikel is geschreven door één van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business